Blog

Succesvolle introductie Nintendo Switch in Amerika

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Klaas
Categorie: Computer
Geplaatst op: 8/3/2017

8
maa

Nooit eerder verkocht een product van Nintendo bij de introductie zo goed in de Amerika als de nieuwe Nintendo Switch. In de eerste twee dagen werd het verkooprecord verbroken.

Openingsweekend

Tijdens de eerste twee dagen waarin de Nintendo Switch in Noord- en Zuid-Amerika verkrijgbaar was, werd zelfs het oude record van de Nintendo Wii verslagen. De game "Zelda: Breath of the Wild", werd tegelijkertijd de best verkopende lanceringsgame. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat Zelda momenteel de enige echt grote titel is die beschikbaar is voor de Switch, dus echt veel concurrentie was er op dat vlak niet.

Nintendo Switch

Met de Switch biedt Nintendo een spelcomputer waarmee je zowel thuis als onderweg aan de slag kan. De console bestaat uit een tablet met daaraan twee controllers bevestigd. De console kan met een televisie worden verbonden, maar je kan ook gamen via de ingebouwde tablet.

Multiplayer

Door het modulaire design kunnen de 2 bijgeleverde controllers ook losgekoppeld en draadloos functioneren met de Switch. Dit maakt het ook mogelijk om met twee spelers tegelijkertijd te gamen

Nederland

Wil je zelf ook aan de Switch? Bij Bol.com kan je een pre-orderen.

Geplaatst op 8 maart 2017

Delen via:

Klaas

Over Klaas

De technische man van JouwAanbieding die zijn hand niet omdraait voor een stukje code. Sinds de start is Klaas verantwoordelijk voor de techniek van het dagaanbiedingen overzicht. Ook voor andere taken draait deze alleskunner zijn hand niet om. Klaas heeft een neusje voor de beste tech deals.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Britney Spears (41)Amerikaanse zangeresBritney Spears
  • Lucy Liu (54)Amerikaanse actriceLucy Liu
  • Jan Ullrich (49)Duitse wielrennerJan Ullrich
  Verleden vandaag
  • Opening St Paul's Cathedral (1697)In Londen wordt de beroemde St PaulĀ“s Cathedral geopend. In 1981 trouwde Prins Charles en Lady Diana hier.Opening St Paul's Cathedral
  • Octrooi op verwisselbaar scheermesje (1901)Het octrooi op het verwisselbare scheermesje komt in handen van Gilette.Octrooi op verwisselbaar scheermesje
  Spreuk van de dag

  Essentie van het leven, is te krijgen wat je kunt geven.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven