Blog

Nintendo Switch half miljoen keer verkocht

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Computer
Geplaatst op: 8/7/2019

8
jul

Nintendo heeft in de Benelux een half miljoen exemplaren verkocht van de Nintendo Switch. De verwachting was dat pas in augustus de grens van een half miljoen verkochte exemplaren bereikt zou worden.


Volgens GfK heeft de spelcomputer een marktaandeel van vijftig procent. Nintendo is daarmee marktleider in de Benelux. Nintendo verkoopt de Switch sinds maart 2017 in Nederland en heeft de mijlpaal in iets meer dan twee jaar bereikt. Wereldwijd is de console al 34,74 miljoen keer over de toonbank gegaan. 

Gewild kerstcadeau

De Nintendo Switch was een gewild Sint- en Kerstcadeau, zegt Frank Rittinghaus, general manager Nintendo Benelux, tegen Entertainment Business. Volgens Rittinghaus wordt de console omarmd door zowel gamers als mainstream gebruikers. De Nintendo Switch kenmerkt zich door het draagbare ontwerp. Sluit hem aan op je TV of neem de tablet mee onderweg.

Volgens geruchten werkt Nintendo aan een kleiner en goedkoper model van de Switch, die dit najaar in de winkels moet liggen. Daarnaast zou worden gewerkt aan een luxer model met betere hardware, weet NU.nl. De spelcomputermaker heeft beide geruchten nog niet bevestigd. Je koopt de Switch onder meer bij Coolblue, MediaMarkt en Nedgame.

Geplaatst op 8 juli 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Stan Valckx (57)Voetbal analist en voormalig voetballerStan Valckx
  • Robert ten Brink (65)Nederlandse presentatorRobert ten Brink
  • Dannii Minogue (49)Australische zangeres (zusje Kylie Minogue)Dannii Minogue
  Verleden vandaag
  • Opening opera Sydney (1973)Het beroemde Sydney Opera House, thuisbasis van o.a. de Sydney Symphony, wordt geopend. Het operagebouw staat op de werelderfgoedlijst.Opening opera Sydney
  • Oprichting VU Amsterdam (1880)De Vrije Universiteit van Amsterdam wordt opgericht. 5 hoogleraren geven in het eerste jaar les aan 5 studenten.Oprichting VU Amsterdam
  Spreuk van de dag

  Face your problems, don't Facebook them.

  Website van de dag
  BurgerKing.nl screenshot
  BurgerKing.nlInternationale fastfoodketen met vestigingen over de hele wereld. Check het menu en leuke acties.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven