Blog

Nivea drone poept zonnebrandcrème

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Merken
Geplaatst op: 11/7/2016

11
jul

Met name in de zomer is het onderwerp 'goed insmeren' natuurlijk ontzettend relevant. Nivea ziet het als een van haar belangrijkste taken om mensen te beschermen voor schadelijke zonnestralen. Vooral bij kinderen vormt het insmeren vaak een onhandig ritueel; het zwembad of het strand lonkt en er kan geen minuut worden verspild aan het laten intrekken van de crème. Nivea's zonnebrand-poepende drone in de vorm van een zeemeeuw schiet te hulp!

Care from the air

Sommige kinderen vinden het maar niets om op een zonnige dag te worden ingesmeerd met zonnebrandcrème. Een Duits reclamebureau heeft nu voor Nivea een speciale drone ontworpen in de vorm van een zeemeeuw, die in de nieuwste reclamecampagne van het merk schittert. De drone is uitgerust met een UV-camera waarmee kinderen kunnen worden gespot die nodig moeten worden ingesmeerd. De drone vliegt vervolgens naar zijn doel en 'poept' het kind onder met zonnebrandcrème.

Ludieke actie

Goed mikken is nog moeilijk voor de drone en streeft een beetje zijn doel voorbij door de slordige uitvoering. Het gaat hier echter wel om een ludieke actie van Nivea die mensen er maar weer eens aan herinnert dat het onzettend belangrijk is om je goed in te smeren en te beschermen tegen de zon!

De zonnebescherming van Nivea koop je online o.a. bij Bol.com en Wehkamp.nl.

Geplaatst op 11 juli 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Stan Valckx (58)Voetbal analist en voormalig voetballerStan Valckx
  • Robert ten Brink (66)Nederlandse presentatorRobert ten Brink
  • Dannii Minogue (50)Australische zangeres (zusje Kylie Minogue)Dannii Minogue
  Verleden vandaag
  • Opening opera Sydney (1973)Het beroemde Sydney Opera House, thuisbasis van o.a. de Sydney Symphony, wordt geopend. Het operagebouw staat op de werelderfgoedlijst.Opening opera Sydney
  • Oprichting VU Amsterdam (1880)De Vrije Universiteit van Amsterdam wordt opgericht. 5 hoogleraren geven in het eerste jaar les aan 5 studenten.Oprichting VU Amsterdam
  Spreuk van de dag

  Face your problems, don't Facebook them.

  Website van de dag
  BurgerKing.nl screenshot
  BurgerKing.nlInternationale fastfoodketen met vestigingen over de hele wereld. Check het menu en leuke acties.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven