Blog

Nominaties Drone Awards 2016 bekend!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Tech
Geplaatst op: 1/11/2016

1
nov

De nominaties voor de Drone Awards 2016 zijn bekend. Dit jaar zijn er acht genomineerde drone video’s die kans maken op een prestigieuze Drone Award, verdeeld over de twee categorieën Luchtfotografie en Racing. Via DroneAwards.nl kan je tot met 30 november 2016 stemmen op je favoriete drone video van het afgelopen jaar.

Drone Awards 2016 nominaties

Vandaag zijn de nominaties voor de Drone Awards 2016 aangekondigd. Voor het derde opeenvolgende jaar gaat de website DRONES.nl op zoek naar de beste drone video van afgelopen jaar. Acht genomineerde dronepiloten maken dit jaar kans op een Drone Award, verdeeld over de categorieën Luchtfotografie en Racing. Een van de genomineerden in de categorie Luchtfotografie is Radio 538-DJ Coen Swijnenberg, die met zijn drone video van Sri Lanka voor de tweede keer een nominatie heeft weten binnen te slepen. Een compleet overzicht van alle genomineerden voor 2016 is te vinden op de Drone Awards 2016 website.

Populariteit drone racing

Door de groeiende populariteit van FPV (First-Person-View) racen zijn ook dronerace video’s dit jaar bij de verkiezing betrokken. Aangezien luchtfotografie en drone racen twee totaal verschillende disciplines zijn, heeft DRONES.nl besloten de nieuwe categorie ‘Racing’ in het leven te roepen. Waar bij luchtopnames o.a. strakke vlieglijnen en montage zeer belangrijk zijn, onderscheiden dronerace video’s zich door de uitvoering van gave stunts en het vliegen op hoge snelheid. Het is tot en met 30 november 2016 mogelijk om via www.droneawards.nl te stemmen op je favoriete dronevideo’s. Begin december worden de winnaars bekend gemaakt.

Vorige winnaars

De Drone Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de beste dronevideo’s van afgelopen jaar. In 2014 werd de video van Jelte Keur, die de Domtoren in Utrecht prachtig in beeld bracht, bekroond met een Drone Award. Vorig jaar won Rene van Manen de titel ‘Dronevideo van het Jaar’ toen een brutale aap in Burgers’ Zoo zijn drone uit de lucht sloeg.

Geplaatst op 1 november 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Pete Sampras (49)Amerikaans tennisserPete Sampras
  • Klaas-Jan Huntelaar (37)Nederlandse voetballerKlaas-Jan Huntelaar
  • Mark Knopfler (71)Britse gitarist en zanger (Dire Straits)Mark Knopfler
  Verleden vandaag
  • IBM lanceert PC (1981)Computerfabrikant IBM lanceert een computer voor de consumentenmarkt: de PC.IBM lanceert PC
  • Oprichting Willem II (1896)De Tilburgse voetbalclub Willem II wordt opgericht.Oprichting Willem II
  Spreuk van de dag

  Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven