Blog

Philips presenteert 3D geprint scheerapparaat

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Tech
Geplaatst op: 28/1/2016

28
jan

Philips is een pilot gestart waarbij consumenten de unieke mogelijkheid krijgen een gepersonaliseerd sheerapparaat te ontwerpen. De buitenkant van het scheerapparaat wordt geprint met een 3D printer en gecombineerd met de scheertechnologie van Philips.

Philips zet de eerste stappen om 3D-printen te combineren met elektrisch scheren. Consumenten krijgen voorlopig eenmalig de kans om een persoonlijk ontwerp te maken en deze thuis te ontvangen en te gebruiken. De pilot van Philips duurt 6 maanden! In deze 6 maanden kunnen er elke dag 2 designs gemaakt en besteld worden. Philips verkoopt slechts 125 gepersonaliseerde scheerapparaten in de aankomende 6 maanden!

125 jaar

In mei 2016 bestaat Philips 125 jaar. Mede door deze aankomende gebeurtenis start Philips de productie van 125 gepersonaliseerde scheerapparaten. Philips & Co werd op 15 mei 1891 opgericht. Het originele plan van Philips was om kosteneffectieve, betrouwbare elektrische gloeilampen te gaan verkopen. Inmiddels is Philips 1 van de grootste en bekendste elektronica merken ter wereld en beschikt over een ruim assortiment aan elektronica.

3D printen

3D-printen wordt steeds populairder en er is ook steeds meer vraag naar. Het productieproces wordt dankzij een 3D-printer persoonlijker gemaakt waardoor consumenten een uniek product ontvangen die ze grotendeels zelf hebben ontworpen. Het leuke van 3D-printen is dat je in de toekomst vaker je eigen producten kan gaan ontwerpen. Denk hierbij aan het printen van T-shirts, armbanden, ringen, vazen, beelden, bekers en nog veel meer. Wil jij een gepersonaliseerd scheerapparaat? Bezoek dan gauw de website van Philips en ontwerp/bestel op tijd 1 van de 125 exemplaren.

Geplaatst op 28 januari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Pete Sampras (49)Amerikaans tennisserPete Sampras
  • Klaas-Jan Huntelaar (37)Nederlandse voetballerKlaas-Jan Huntelaar
  • Mark Knopfler (71)Britse gitarist en zanger (Dire Straits)Mark Knopfler
  Verleden vandaag
  • IBM lanceert PC (1981)Computerfabrikant IBM lanceert een computer voor de consumentenmarkt: de PC.IBM lanceert PC
  • Oprichting Willem II (1896)De Tilburgse voetbalclub Willem II wordt opgericht.Oprichting Willem II
  Spreuk van de dag

  Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven