Blog

ResQ app redt onverkochte maaltijden

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 18/8/2016

18
aug

Via de app ResQ is het binnenkort mogelijk om onverkochte maaltijden te bestellen. De app uit Finland start na haar eigen thuisland, Zweden en Estland nu ook in Nederland, te beginnen in Amsterdam. Via ResQ worden maaltijdporties en andere voedingsmiddelen aangeboden voor gemiddeld de helft van de prijs.

Maaltijden redden

Via de app ResQ Club kun je onverkochte maaltijden bij restaurants bestellen. Deze porties worden doorgaans met flinke korting aangeboden, zodat ze niet in de vuilnisbak verdwijnen. Op deze manier wordt voedselverspilling tegengegaan. Vanaf volgende week is het via ResQ mogelijk maaltijden van Amsterdamse restaurants te 'redden'. 15 restaurants hebben zich tot nu to aangesloten. Andere steden in de Randstad volgen later.

ResQ app

Tot nu toe kun je via ResQ o.a. pizza’s, lasagna, sandwiches, salades, soepen, muffins en gebak bestellen. Wanneer een maaltijd beschikbaar is, krijg je als gebruiker van de app een melding op je telefoon. De app is een initatief van de Fin Tuure Parkkinnen uit Finland. Toen de ResQ app werd gelanceerd had het binnen 5 maaden meer dan 30.000 gebruikers en meer dan 150 aangesloten restaurants. Naast Finland is ResQ inmiddels ook actief in Zweden en Estland.

Geplaatst op 18 augustus 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry van Bommel (62)Nederlandse SP-politicusHarry van Bommel
  • Cas Jansen (47)Nederlandse acteurCas Jansen
  • Dennis Storm (39)Nederlandse tv-presentatorDennis Storm
  Verleden vandaag
  • Elke 4 jaar Olympische Spelen (1894)Het IOC, Internationaal Olympisch Comite, besluit vandaag om iedere 4 jaar Olympische Spelen te organiseren.Elke 4 jaar Olympische Spelen
  • 3 dagen tennis strijd (2010)Op Wimbledon komt een eind aan de langste tenniswedstrijd in de geschiedenis. Na 3 dagen verslaat Isner Mahut.3 dagen tennis strijd
  Spreuk van de dag

  Morgenstond heeft een kater in de mond.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven