Blog

Vanaf 2017 hamburgers bestellen via app McDonald's

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 9/11/2016

9
nov

Fastfood-keten McDonald's heeft een update van haar mobiele app aangekondigd. De update staat gepland voor 2017 en maakt het mogelijk om op afstand een hamburger te bestellen en af te rekenen. Een vette hap halen kan met de update van de McDonald's app nu nog sneller. Mobiel bestellen wordt in eerste instantie alleen beschikbaar in Australië, Canada, Frankrijk en Groot-Brittannië, maar uitbreiding naar andere landen is zeer waarschijnlijk.

Mobiel hamburgers bestellen

McDonald's gaat volgend jaar een update van haar mobiele app lanceren waarmee het mogelijk wordt om via je mobiel een Big Mac, Happy Meal of McFlurry te bestellen. Het is daardoor niet meer nodig om in de rij voor de kassa te gaan staan. Met je mobiel bestellen wordt op korte termijn mogelijk in 25.000 McDonalds vestigingen in Australië, Canada, Frankrijk en Groot-Britannië.

Supersnel fastfood

Het halen van een vette hap bij de 'Mac' wordt nu dus nog sneller! Via de app kun je het complete McDonald's menu bekijken en je bestellingen plaatsen. De fastfood-keten had de implemtatie van de bestelfunctie eigenlijk al op de planning voor 2015, maar dit werd vervolgens uitgesteld. Concurrenten als Burger King en Domino's bieden wel al mogelijkheid om via een app te bestellen. Zo wordt sinds 2015 bij Domino’s Pizza de helft van de orders in de Benelux gedaan op mobiele apparaten.

Geplaatst op 9 november 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Steven Seagal (71)Amerikaans filmacteur, musicus, filantroop en aikido-specialist.Steven Seagal
  • Frank Lammers (49)Nederlandse acteur in films, televisieseries en ook op toneel.Frank Lammers
  • Joseph Pulitzer (1847 - 1911)Beroemd uitgever. De prestigieuze Pullitzer-prijs is naar hem vernoemd.Joseph Pulitzer
  Verleden vandaag
  • Vertrek Titanic (1912)Het beroemde schip Titanic vertrekt uit de haven van Southampton in Engeland richting New York.Vertrek Titanic
  • Flintstones op Nederlandse tv (1962)Voor het eerst is de animatieserie de Flintstones op de Nederlandse tv te zien.Flintstones op Nederlandse tv
  Spreuk van de dag

  Vandaag is de morgen, waar je je gisteren druk over maakte.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven