Blog

Vanavond: aankondiging Apple iPhone 7 en 7 Plus?

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Tech
Geplaatst op: 7/9/2016

7
sep

Maakt Apple vanavond de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus bekend? Vanaf vanavond 19:00 uur Nederlandse tijd kun je live meekijken bij het Apple Keynote event. Tijdens dit evenement worden er traditiegetrouw nieuwe Apple producten aangekondigd. Al maanden van te voren wordt er gespeculeerd over welke nieuwe producten en innovaties Apple dit jaar naar buiten brengt. Wat topman Tim Cooke en Apple daadwerkelijk voor ons in petto hebben weten we pas na vanavond!

"See you on the 7th". Dat is de enige cryptische tekst die op de uitnodiging voor het Apple Keynote event staat. Door de mysterieuze omschrijving kwam de geruchtenmolen snel op gang. Vanaf vanavond 19:00 uur Nederlandse tijd kun je via de website van Apple live meekijken met het Keynote event, waar Apple zeer waarschijnlijk de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus gaat aankondigen. Ook wordt er gesproken over een Apple Watch 2 en wellicht een nieuwe Macbook Pro.

iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Dat er vanavond een nieuwe iPhone wordt gepresenteerd, is volgens kenners vrijwel zeker. De iPhone 7 en iPhone 7 Plus gaan qua uiterlijk niet veel veranderen van hun voorgangers. Wel worden er kleine nuances in het design aangepast, zoals het verdwijnen van de antennelijnen aan de achterkant. Ook wordt de iPhone 7 uitgerust met een aangepaste camera's en zijn er op de iPhone 7 Plus waarschijnlijk zelfs 2 cameralenzen te vinden, waarmee je nog scherpere foto's kan maken. Het meest besproken gerucht is nu al het mogelijk verdwijnen van de 3,5mm koptelefoonaansluiting op de toestel, waardoor het niet meer mogelijk is om met je standaard headphones muziek vanaf je iPhone te luisteren. Hiervoor dien je bij de iPhone 7 en 7 Plus namelijk gebruik te maken van speciale headphones, welke je via de Lightning-aansluiting kan inpluggen.

iPhone 7 in de winkel

Wanneer de iPhone 7 vanavond door Apple wordt aangekondigd, is deze naar alle waarschijnlijk al op 12 september verkrijgbaar in een aantal landen. Net als bij andere releases kunnen iPhone-fans in o.a. Amerika, Japan en Duitsland als eerste over het nieuwe iPhone-model beschikken. Wanneer we in Nederland een iPhone 7 of iPhone 7 Plus in onze handen kunnen hebben, is helaas nog niet bekend.

 

Geplaatst op 7 september 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Pete Sampras (49)Amerikaans tennisserPete Sampras
  • Klaas-Jan Huntelaar (37)Nederlandse voetballerKlaas-Jan Huntelaar
  • Mark Knopfler (71)Britse gitarist en zanger (Dire Straits)Mark Knopfler
  Verleden vandaag
  • IBM lanceert PC (1981)Computerfabrikant IBM lanceert een computer voor de consumentenmarkt: de PC.IBM lanceert PC
  • Oprichting Willem II (1896)De Tilburgse voetbalclub Willem II wordt opgericht.Oprichting Willem II
  Spreuk van de dag

  Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven