Blog

15-jarige Noa Mintz verdient grof geld met oppassen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Lifestyle
Geplaatst op: 24/2/2015

24
feb

Het Amerikaanse tienermeisje Noa Mintz is slechts 15 jaar oud en verdient 500.000 dollar per jaar met haar eigen bedrijf Nannies by Noa. Noa heeft namelijk een oppasservice in de omgeving van New York. Door slechte ervaringen met haar oppassers kreeg Noa het idee zelf een nanny-service te beginnen. Dat haar vader een rijke vastgoed manager is maakte het opzetten van haar eigen business een stuk makkelijker..

Slechte ervaringen met oppassen

Noa Mintz kreeg al op jonge leeftijd het idee om een eigen oppasservice op te starten. Toen ze slechts 7 jaar was zei ze al tegen haar moeder dat ze 'meer waar voor haar geld' moest zoeken. De verschillende babysitters die huize Mintz versleet voldeden niet aan de verwachtingen van kleine Noa. Toen haar moeder voor de grap zei dat ze maar haar eigen oppasbedrijf moest starten, nam ze dat behoorlijk serieus. "Dit is geen hobby voor Noa, dit is niet zomaar een limonade kraampje", aldus mama Berkman.

Rijke papa
Het bedrijf oprichten was niet zo moeilijk: haar vader (met een geschat vermogen van 2.5 miljard) is de officiƫle eigenaar van het bedrijf. Met dat soort financiƫle steun was het voor Noa natuurlijk eenvoudig om bij de start van Nannies by Noa meteen 24 full-time nanny's en 50 oppassers aan te nemen en zichzelf vervolgens 500.00 dollar per jaar uit te betalen. Desalniettemin blijkt het meisje uit New York een geboren ondernemer te zijn!

Noa by Nannies

De nanny-service heeft momenteel 150 babysitters in dienst die in totaal 190 families helpen. Noa, inmiddels 15 jaar oud, heeft besloten een stap terug te doen en heeft Allison Johnson aangesteld als CEO. Johnson geeft aan dat het in het begin een behoorlijke uitdaging was om te werken voor een kind, maar inmiddels verloopt de samenwerking probleemloos.

Geplaatst op 24 februari 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Jan Peter Balkenende (68)Nederlandse politicusJan Peter Balkenende
    • DJ Jean (56)Nederlandse DJDJ Jean
    • Ruud Lubbers (1939 - 2018)Nederlandse ex-politicusRuud Lubbers
    Verleden vandaag
    • Sony opgericht (1946)Het elektronicabedrijf Tokyo Telecommunications Engineering, beter bekend als het latere Sony, wordt opgericht.Sony opgericht
    • Eerste iMac gepresenteerd (1998)Computerfabrikant Apple presenteert de eerste iMac aan het publiek.Eerste iMac gepresenteerd
    Spreuk van de dag

    Goed leef je door de juiste dingen fout te doen.

    Website van de dag
    1DagActie.nl screenshot
    1DagActie.nlIedere middag om 12:00 uur wordt er een nieuwe aanbieding gepresenteerd op de website van 1dagactie.Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven