Blog

VSDeal.com samengevoegd met ClickToBuy

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Dagaanbiedingen
Geplaatst op: 24/2/2017

24
feb

De website VSDeal.com is samengevoegd met ClickToBuy.nl. De in 2011 opgerichte dagshop is niet meer bereikbaar voor koopjesjagers. Wanneer je de website bezoekt wordt je automatisch doorverwezen naar ClickToBuy, welke VSDeal vorig jaar februari voor een onbekende som overnam.

Samenvoegen met ClickToBuy

Sinds deze week worden bezoekers van VSDeal.com automatisch doorverwezen naar ClickToBuy.nl. Na de overname van VSDeal.com in februari 2017 gaf ClickToBuy eigenaar iShopzo aan dat de webshop haar activiteiten onder eigen naam zou voortzetten. Met uitzondering van wat wijzigingen op het gebied van betalen en vereenvoudiging van het bestelproces, merkten bezoekers van VSDeal dan ook weinig van de overname. Wanneer je nu de website VSDeal.com bezoekt kun lezen dat de shop is samengevoegd met ClickToBuy. Accounthouders kunnen vanaf nu inloggen via ClickToBuy met de accountgegevens van VSDeal.

Overname VSDEal.com

De samenvoeging van VSDeal en ClickToBuy is geen verrassing. iShopzo, eigenaar van ClickToBuy, kondigde in februari 2017 de overname van VSDeal.com aan. Beide dagaanbieding-experts zijn tot een overeenkomst met onbekende overnamesom gekomen. De partij uit Alphen aan den Rijn wil met de overname een sterkere positie in de dagaanbieding-wereld innemen. Na de overname gaf iShopzo aan dat VSDeal onder haar eigen naam verder zou gaan, maar daar lijkt sinds deze week een eind aan te zijn gekomen. Door alle focus nu op één label te richten kan iShopZo koopjesjagers voorzien van scherpere deals en een unieker productaanbod.

Very Special Deals

VSDeal.com werd in 2011 opgericht door Francois Thiele. VSDeal staat voor 'Very Special Deal', een naam die absoluut waar werd gemaakt! Op de website werden dagelijks zeer scherpe en speciale deals aangeboden. Toen de shop in 2012 haar eerste verjaardag vierde organiseerde VSDeal een week lang een feestweek met gratis producten, wat absoluut uniek was in de dagaanbieding wereld!

Geplaatst op 24 februari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Theo van Gogh (1957 - 2004)Omstreden regisseur en televisiemakerTheo van Gogh
  • Daniel Radcliffe (30)Brits acteurDaniel Radcliffe
  • Monica Lewinsky (46)Amerikaanse zakenvrouwMonica Lewinsky
  Verleden vandaag
  • Eerste Ford verkocht (1903)Henry Ford verkoopt zijn eerste auto. Ford groeit later uit tot een internationale autofabrikant.Eerste Ford verkocht
  • Walvisvangst verboden (1982)Er wordt besloten dat de commerciele vangst van walvissen wordt verboden vanaf het seizoen 1985-1986.Walvisvangst verboden
  Spreuk van de dag

  Je kunt niet alles hebben. Ik weet niet eens waar ik het zou moeten laten.

  Website van de dag
  Moppen.nl screenshot
  Moppen.nlBegin de dag met een lach dankzij deze Nederlandstalige moppenwebsite!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven