Blog

Win een date met een robot bij Groupon!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 26/3/2016

26
maa

Bij Groupon maak je tot en met 31 maart 2016 kans op een date met een robot bij Michelinster-restaurant Niven. Wanneer je gewonnen hebt ga je daadwerkelijk op een date met Victor of Vickey en genieten jullie van een heerlijk diner. Volgens Vivianne Bendermacher, tech-expert bij RTL Boulevard, is robotdaten een goede optie voor singels in de toekomst.

Groupon heeft een winactie gelanceerd waarbij je gratis kans maakt op een date met een robot bij Michelinster-restaurant Niven. De aanbieding is een primeur voor Groupon, omdat dit nog nooit eerder is gedaan. Frederik van der Veen, managing director bij Groupon, zegt met de lancering van het robotdaten in te spelen op een veelvoorkomende vraag uit de markt. Zo blijkt uit onderzoek dat singles het vaak ongezellig of ongemakkelijk vinden om alleen uit eten te gaan. Robotdaten biedt hier de oplossing op!

Victor of Vickey

Wanneer je geintereseerd bent in een date met een robot kan je kiezen of je een man of een vrouw als gezelschap wil hebben. De mannelijke robot heet Victor en de vrouwelijke robot heet Vickey. De technologie heeft zich de afgelopen jaren erg snel ontwikkeld en dat heeft ervoor gezorgd dat het nu mogelijk is om met Victor of Vickey uit eten te gaan. Naast het feit dat robots terug kunnen praten, zoals bijvoorbeeld Siri op de iPhone, kunnen ze ook grapjes maken. De robots zijn zo geprogrammeerd dat ze een deur voor je open houden, je stoel aanschuiven en je wijntje inschenken zonder te knoeien. Vivianne Bendermacher, oprichter van Techionista.com en tech-expert van RTL Boulevard, denkt dat daten met robots zeker als een optie voor de toekomst gezien mag worden.

Restaurant Niven

Als jij de winnaar bent van de winactie krijg je dat een week na afloop van de deal te horen. De deal staat t/m 31 maart 2016 online. Als jij op date mag met Victor of Vickey krijg je dit via een speciale e-mail en/of telefonisch te horen. Je spreekt een datum af en ontmoet je robotdate bij Michelinster-restaurant Niven. Hier zal je heerlijk genieten van een 3-gangendiner en kan je ervaren hoe het is om met een robot te daten.

Wil jij deze uitzonderlijke date winnen? Kijk voor meer informatie op Groupon.nl.

Geplaatst op 26 maart 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry van Bommel (62)Nederlandse SP-politicusHarry van Bommel
  • Cas Jansen (47)Nederlandse acteurCas Jansen
  • Dennis Storm (39)Nederlandse tv-presentatorDennis Storm
  Verleden vandaag
  • Elke 4 jaar Olympische Spelen (1894)Het IOC, Internationaal Olympisch Comite, besluit vandaag om iedere 4 jaar Olympische Spelen te organiseren.Elke 4 jaar Olympische Spelen
  • 3 dagen tennis strijd (2010)Op Wimbledon komt een eind aan de langste tenniswedstrijd in de geschiedenis. Na 3 dagen verslaat Isner Mahut.3 dagen tennis strijd
  Spreuk van de dag

  Morgenstond heeft een kater in de mond.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven