Blog

Winnaars Drone Awards 2017 bekend!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Tech
Geplaatst op: 6/12/2017

6
dec

De winnaars van de Drone Awards 2017 zijn vandaag bekend gemaakt. Roy Visser uit Huizen wint een Drone Award in de categorie ‘Luchtfotografie’ en Pieter Bos uit Apeldoorn ontving de meeste stemmen in de categorie ‘Racing’. De DJI Mavic Pro werd door het Nederlandse publiek gekroond tot Drone van het Jaar 2017.

Met een prachtige video van het Italiaanse eiland Sardinië wint Roy Visser dit jaar de Drone Award in de categorie ‘Luchtfotografie’. Pieter Bos wist indruk te maken met zijn razendsnelle dronerace video van het TT Circuit Assen en wint de hoofdprijs in de categorie ‘Racing’. Nadat op 1 november 2017 de nominaties voor de Drone Awards bekend werden gemaakt kon het publiek afgelopen maand via DroneAwards.nl stemmen op hun favoriete dronevideo van 2017. Voor het eerste jaar kon er naast video’s ook gestemd worden op de beste drone van het jaar.

Roy Visser

De video van Roy Visser bestaat uit prachtige luchtopnames van de Middellandse zee, ruige kustlijnen en idyllische stadjes. De bijzondere beelden van Sardinië gehuld in een prachtige compilatie leverden hem de meeste stemmen op. Roy was dit jaar voor de tweede keer genomineerd voor een Drone Award, maar greep vorig jaar net naast de prijzen. Naast de award ontvangt de luchtfotograaf uit Huizen een Droneshop.nl waardebon t.w.v. 250 euro.

Pieter Bos

Pieter Bos wint met zijn video van het TT Circuit Assen de Drone Award 2017 in de categorie Racing. Pieter sleepte vorig jaar ook een nominatie in de wacht toen de award voor dronerace video’s voor de eerste keer werd uitgereikt. In de video is te zien hoe de dronepiloot uit Apeldoorn razendsnel over het circuit scheurt en duizelingwekkende stunts uithaalt. Pieter Bos wist de andere genomineerden op ruime afstand te houden en valt net als Roy Visser in de prijzen.

Drone van het jaar

Tijdens deze vierde editie van de Drone Awards kon men voor het eerst stemmen op de beste drone van het jaar. Uit vier verschillende drones werd de Mavic Pro van de Chinese fabrikant DJI als absolute favoriet verkozen. De DJI Mavic Pro is vanaf begin 2017 verkrijgbaar en sindsdien razend populair onder vele droneliefhebbers. De drone beschikt over een 4K camera en heeft een bereik van 5 kilometer. Dankzij obstakelontwijking en een return-to-home functie is de Mavic Pro een zeer veilige en gebruiksvriendelijke drone.

Drone Awards

DRONES.nl gaat jaarlijks op zoek naar de beste drone video’s van afgelopen jaar. De website wil hiermee graag dronevideo’s van Nederlandse bodem in de schijnwerpers zetten. Jelte Keur won in 2014 met een veelbesproken video van de Domtoren in Utrecht en Rene van Manen kwam in 2015 als winnaar uit de bus met grappige opnames van het apenverblijf in Burger’s Zoo. In 2016 won Radio 538 DJ Coen Swijnenberg met een video van Sri Lanka en was Tim van Vliet de eerste droneracer die er met een Drone Award vandoor ging. Meer informatie over de Drone Awards is te vinden op DroneAwards.nl.

Geplaatst op 6 december 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Marc Klein Essink (64)Nederlandse acteur en televisiepresentator.Marc Klein Essink
    • Rudolf Diesel (1858 - 1913)Duitse uitvinder van de verbrandingsmotorRudolf Diesel
    • Queen Latifah (54)Amerikaanse rapper en actriceQueen Latifah
    Verleden vandaag
    • Mummie gevonden (1989)In Egypte wordt een 4400-jaar-oude mummie gevonden in de Piramide van Cheops.Mummie gevonden
    • AFC Ajax wordt opgericht (1900)AFC Ajax, professionele voetbalclub uit Amsterdam, wordt opgerichtAFC Ajax wordt opgericht
    Spreuk van de dag

    Vraag niet hoe het kan... Geniet er gewoon van!

    Website van de dag
    PostNL.nl screenshot
    PostNL.nlPakketje of post versturen? Op PostNL.nl vind je alles wat je moet weten of verstuur je direct een kaartje!Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven