Blog

36.000 euro per theelepel voor duurste kaviaar

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Lifestyle
Geplaatst op: 18/2/2015

18
feb

In Oostenrijk hebben viskweker Walter Gruell en zijn zoon de duurste kaviaar ter wereld uitgevonden. Een theelepeltje van dit goedje, wat bestaat uit visseneitjes vermengd met 22-karaats bladgoud, kost maar liefst 36.000 euro!

Strottarga Bianco

De 51-jarige Walter Gruell en zijn 25-jarige zoon Patrick hebben de kaviaar Strottarga Bianco genoemd. De kaviaar wordt gemaakt van de eitjes van de zeldzame albinosteur. Om de kaviaar nog exclusiever te maken, en omdat het goed voor het immuunsysteem zou zijn, is er bladgoud aan de Strottarga Bianco toegevoegd. Als reden van de hoge kwaliteit van de kaviaar noemt Gruell het Oostenrijkse water dat van hoog uit de bergen naar beneden stroomt.

Buiten budget

"De kaviaar wordt gedroogd, gemengd met 22-karaats bladgoud en vervolgens geraspt, zodat er een goudgele wit smeerbare poeder overblijft", legt Gruell toe. Hij is er zich van bewust dat de meeste mensen zich zijn kaviaar niet kunnen veroorloven. "Het is geen product voor iedereen, maar bedoeld voor royals en rijke beroemdheden".

Zelf proeven?

De kans dat jij de Strottarga Bianco kanviaar is vast klein, mocht je dat al willen. Mocht je nog ergens een paar duizend euro hebben liggen en de allerduurste kaviaar van de wereld willen proeven, dan moet je in Monaco en Dubai zijn. In een paar dure restaurants in deze steden wordt de kaviaar binnenkort gereserveerd.

Geplaatst op 18 februari 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lleyton Hewitt (43)Australische tennisserLleyton Hewitt
  • Joe Lieberman (82)Amerikaans politus en voormalig rechterhand van Bill ClintonJoe Lieberman
  • Susan Smit (50)Nederlandse schrijfsterSusan Smit
  Verleden vandaag
  • 1e nylon tandenborstel (1938)De eerste tandenborstel gemaakt van nylon wordt op de markt gebracht door de Amerikaanse firma DuPont.1e nylon tandenborstel
  • Hoogste prijs voor een varken (1979)De hoogste prijs voor een varken ooit wordt vandaag betaald. Er werd in Texas 42.500 dollar neergeteld.Hoogste prijs voor een varken
  Spreuk van de dag

  Als ik het even niet meer weet, doe ik altijd een stapje vooruit.

  Website van de dag
  Facebook.com screenshot
  Facebook.com's Werelds grootste sociaal netwerk wat jou met vrienden en bekenden in contact brengt!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven