Blog

Ziggo lanceert FOX Sports dagpas!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Lifestyle
Geplaatst op: 15/2/2017

15
feb

Ben je voetbalfan en heb je digitale TV van Ziggo? Goed nieuws! Ziggo lanceert namelijk een Fox Sports dagpas, waarmee je 24 uur lang Fox Sports Eredivisie of Fox Sports International kan kijken. De dagpas van Ziggo vervangt het kopen van losse wedstrijden via je TV-ontvanger.

24 uur toegang

Nieuw van Ziggo: de Fox Sports dagpas. Van 08.00 uur 's ochtends tot de volgende dag 08.00 uur krijg je met deze dagpas onbeperkt toegang tot 3 Fox Sports zenders. Je kan kiezen uit Fox Sports Eredivisie of Fox Sports International. Perfect voor de voetbalfan die bijvoorbeeld in het weekend meerdere voetbalwedstrijden wil kijken. De dagpas van Ziggo vervangt het bestellen van losse wedstrijden. Voor dezelfde prijs van 7,95 euro krijg je nu 24 uur onbeperkt toegang tot de Fox Sports voetbalzenders van jouw keuze.

Bestellen

Het bestellen van de Ziggo Sports dagpas is alleen beschikbaar voor klanten van Ziggo. De manier waarop je de dagpas kan bestellen is afhankelijk van de digitale tv-ontvanger die je hebt. Op de website van Ziggo kun je hier alles over lezen!

Altijd Fox Sports

Wil je liever altijd naar Fox Sports kunnen kijken? Via Ziggo kun je nu een abonnement op Fox Sports Compleet nemen. Voor 17,95 euro per maand kijk je onbeperkt sport op 6 verschillende kanalen. Dat is dus maar 7,95 euro meer dan een dagpas!

Geplaatst op 15 februari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Sjoerd Pleijsier (67)Nederlandse acteur en tekstschrijverSjoerd Pleijsier
  • Wim Kan (1911 - 1983)Nederlandse cabaretierWim Kan
  • Martin Luther King (1929 - 1968)Amerikaanse dominee, politiek leiderMartin Luther King
  Verleden vandaag
  • Lancering Wikipedia (2006)De Engelstalige variant van Wikipedia wordt gelanceerd. Wikipedia is de eerste online encyclopedie.Lancering Wikipedia
  • Premiere van het Zwanenmeer (1895)De beroemde balletopvoering 'het Zwanenmeer' van Tchaikovsky beleeft zijn première in St. Petersburg, Rusland.Premiere van het Zwanenmeer
  Spreuk van de dag

  Iedere kwestie heeft 2 meningen. De verkeerde en die van mij.

  Website van de dag
  Droneshop.nl screenshot
  Droneshop.nlDe webshop met een ruim assortiment aan drones voor luchtfotografie, droneracing en professioneel gebruik.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven