Blog

Amerikaanse shoppingclub Rue La La naar Nederland

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Shoppingclubs
Geplaatst op: 24/10/2016

24
okt

Dankzij een nieuwe website die voor elke regio kan worden aangepast, gaat de Amerikaanse shoppingclub Rue La La de grens over. De shoppingclub breidt uit naar 219 landen, waaronder Nederland. De speciaal-ontwikkelde website zorgt voor een unieke shopping experience, volledig afgestemd op Nederlandse koopjesjagers. Rue La La biedt dagelijks nieuwe verkopen van merkkleding, sieraden, horloge, home accessoires en meer.

Nieuwe markten

Dankzij de lancering van een nieuwe website kan de Amerikaanse shoppingclub Rue La La koopjesjagers wereldwijd bedienen. Wanneer je Ruelala.com bezoekt worden de prijzen in euro's weergegeven en kun je ook met euro's betalen. Daarnaast krijg je de prijzen voor verzending naar Nederland duidelijk te zien, iets wat voorheen nog niet mogelijk was. Deze opties biedt Rue La La voor maar liefst 219 landen dankzij een speciale website die is ontwikkeld in samenwerking met e-commerce partner Pitney Bowes.

Ruelala.com

De shoppingclub Rue La La werd in 2007 opgericht in Boston. Via Rue La La heb je exclusieve toegang tot dagelijkse uitverkopen van designer fashion, home accessoires, sieraden en meer. Wanneer je van deze koopjes gebruik wil maken dien je je eerst als lid van Rue La La in te schrijven. Net zoals bij andere shoppingclubs is het zonder account niet mogelijk om de verschillende uitverkopen te bekijken. Rue La La staat op plaats 8 op de Internet Retailer's 2016 Mobile 500 List.

Geplaatst op 24 oktober 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Nina Brink (71)Nederlandse ondernemerNina Brink
  • Prins William (42)Prins van Wales, William Mountbatten-Windsor, zoon van Charles en Diana.Prins William
  • Lana Del Rey (38)Amerikaans singer-songwriterLana Del Rey
  Verleden vandaag
  • 1e Nijntje boek (1955)Het eerste boek over Nijntje, geschreven en getekend door Dick Bruna, komt uit. Later is Nijntje ook uitgebracht als animatieserie.1e Nijntje boek
  • Verschijning van Sp!ts en Metro (1999)De Sp!ts en Metro, 2 gratis dagbladen op tabloidformaat, verschijnen voor het eerst in Nederland.Verschijning van Sp!ts en Metro
  Spreuk van de dag

  Beter een levendige fantasie, dan een fantasieloos leven.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven