Blog

Vente-privee en Vente-Exclusive worden Veepee

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Lianne
Categorie: Shoppingclubs
Geplaatst op: 28/1/2019

28
jan

De Franse flash-sales specialist Vente-Privée verandert van naam en wordt Veepee. Het bedrijf wil af van zijn zes verschillende namen en wil wereldwijd bij iedere consument bekend zijn onder dezelfde naam.

De webwinkel is inmiddels actief in veertien landen, waaronder de Benelux, waar we de naam Vente-Exclusive.com kennen. Door verschillende overnames heeft Vente-privee echter diverse namen verworven. Zo is het merk in Zwitserland bekend als Eboutic en in Denemarken als Designer&Friends. Met Veepee wil het merk een eenduidig merk worden met een duidelijker merkimago en zo groei makkelijker maken.

Hoewel de naamsverandering nog even op zich laat wachten, kondigt de flash-sales webshop het nieuws nu al aan op al zijn verschillende websites, naar eigen zeggen om de klant al te laten wennen aan de nieuwe naam. Spanje heeft eind dit jaar de primeur: daar wordt de naam Privilia vervangen door Veepee. In de lente van 2020 vindt de laatste transformatie plaats in Frankrijk, schrijft belgisch retailplatform Gondola. Het logo van Veepee blijft hetzelfde: een roze vlinder.

Veepee
De website Veepee.nl is reeds live. Daarop legt het bedrijf uit:  "Waarom Veepee? Het is kort, eenvoudig, leuk om te zeggen, en gemakkelijk te onthouden. Bovendien is dit nog maar het begin van meer verrassingen en geweldige shopervaringen! Verder blijft alles even gemakkelijk als altijd, en voor jou verandert er niets. Je behoudt dezelfde app, hetzelfde account, en blijft genieten van alle voordelen die je gisteren ook al had. Onze missie is meer dan ooit: je elke dag blij maken met je favoriete merken aan kortingen tot -70%."

Geplaatst op 28 januari 2019

Delen via:

Lianne

Over Lianne

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content netjes wordt gepresenteerd. Met haar krachtige teksten informeert deze koopjesjager jou over het laatste nieuws uit de wereld van aanbiedingen, kortingen en e-commerce.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Renée Zellweger (55)Amerikaanse actriceRenée Zellweger
    • Albert Verlinde (63)TV-presentator (RTL Boulevard)Albert Verlinde
    • Femke Halsema (58)Nederlandse politicaFemke Halsema
    Verleden vandaag
    • Robinson Crusoe uitgegeven (1719)Het wereldberoemde boek Robinson Crusoe, geschreven door Daniel Defoe, wordt voor het eerst uitgegeven.Robinson Crusoe uitgegeven
    • Uitbreiding Rotterdamse metro (1985)De verlenging van de Rotterdamse metrolijn naar station 'de Akkers' in Spijkenisse wordt in gebruik genomen.Uitbreiding Rotterdamse metro
    Spreuk van de dag

    Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit, eerder van 10 tot 3.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven