Blog

Vente-privee.com naar Oost-Europa

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Shoppingclubs
Geplaatst op: 2/11/2016

2
nov

Door de overname van een Poolse flash sale website betreedt Vente-privee.com nu ook de Oost-Europese markt. Na o.a. de overname van Vente-Exclusive heeft Vente-privee.com nu een meerderheidsbelang genomen in de Poolse webwinkel Zlotewyprzedaze.pl.

Overname Poolse shoppingclub

Vente-privee.com blijft bezig met uitbreiden. Na de overname van Vente-Exclusive en shoppingclubs in Spanje en Zwitserland is nu de grootste online fashionclub uit Polen aan de beurt voor overname door Vente-privee.com. Dankzij de overname van heeft Zlotewyprzedaze.pl heeft Vente-privee toegang tot meer dan 3,5 miljoen extra leden. Het aanbod voor de Poolse shoppingclub wordt uitgebreid met meer dan 6.000 internationale merken. De flash-sale marktleider van Polen blijft haar bezoekers exclusieve verkopen van designerfashion en andere items aanbieden.

Overname concurrenten

Dat Vente-privee.com ambities heeft om steeds verder uit te breiden in Europa is geen geheim. In september 2015 werd een meerderheid verworven in Vente-Exclusive, de grootste shoppingclub van de Benelux. In april 2015 werden shoppingclub Privalia uit Spanje en Eboutic.ch uit Zwitserland overgenomen. Nu Vente-privee ook stappen richting Oost-Europa maakt, is het interessant om te zien wat de volgende stap van de Franse shoppingclub zal zijn.

Geplaatst op 2 november 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Alexander Pechtold (52)Nederlandse politicus. Werd in 2011 partijleider van de D66.Alexander Pechtold
  • Frans Limburg (54)Nederlands zanger, acteur en stemartiest. Zijn stem is te horen in diverse tekenfilms.Frans Limburg
  • Paul van Dyk (46)Duitse DJ en producer. Zijn muziek wordt vaak gelabeld als progressive trance.Paul van Dyk
  Verleden vandaag
  • Talpa wordt Tien (2006)De zender van John de Mol verandert van Talpa naar Tien. Op 17 augustus 2007 word de zender weer opgeheven.Talpa wordt Tien
  • Geboortedag stier Herman (1990)De eerste genetisch gemodificeerde stier komt ter wereld. Herman moest een ontstekingsremmend eiwit produceren.Geboortedag stier Herman
  Spreuk van de dag

  Een protocol is een staf om mee te gaan; geen stok om mee te slaan.

  Website van de dag
  Lg.nl screenshot
  Lg.nlInformatie over alle producten van LG. Met afbeeldingen, kenmerken en specificaties.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven