Blog

Vente-exclusive verder onder vleugels van Vente-privee.com

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Shoppingclubs
Geplaatst op: 10/9/2015

10
sep

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Vente-prive.com een meerderheidsaandeel in Vente-exclusive.com heeft verworven. De Franse website Vente-privee.com heeft een aandeel van 50,1% overgenomen van het Belgische Vente-exclusive. Dankzij de overname van Vente-Privee verwacht Vente-Exclusive een sterkere groei, een uitbreiding van het flash-sale aanbod en internationale uitbreiding te kunnen realiseren.

Groeien

De koper Vente-privee laat weten erg enthousiast te zijn over de nieuwe samenwerking. Volgens de Fransen past de Belgische shoppingclub perfect in hun lange termijnvisie, want de Fransen willen hun activiteiten in Noord-Europa verder uitbreiden. Vente-exclusive kan dankzij de overname haar flash sale aanbod uitbreiden en internationaal mogelijkheden gaan bekijken. Vente-privee heeft respect voor het management van Vente-exclusive en wat ze gerealiseerd hebben; daarom blijft Vente-exclusive zelfstandig werken. Het Franse bedrijf is natuurlijk wel blij om te kunnen rekenen op de ervaring en expertise van het Belgisch bedrijf. Zo kunnen ze samen verder uitbouwen in Europa!

Vente-privee

Vente-privee.com is sinds 2011 actief in Nederland, maar introduceerde pas in de zomer van 2014 een Nederlandse versie van het platform. Vorig jaar trokken ze de stekker uit de online activiteiten in de VS, na een weinig succesvolle samenwerking met American Express. In Frankrijk lanceerde het bedrijf de website Kooroo, waarop de nieuwste producten tegen de volle prijs worden verkocht. Kooroo.com is net als Vente-privee en Vente-exclusive een besloten platform. Dit betekent dat je pas gebruik kan maken van hun website wanneer je geregistreerd bent. 

Vente-exclusive

Net zoals Vente-privee en Kooroo is ook Vente-exclusive een besloten shoppingclub. Wanneer je op de website komt wordt je gevraagd om je te registeren. Nadat je geregistreerd bent kun je gebruik maken van hoge kortingen tot wel 70%. Vente-exclusive is al sinds 2007 online en heeft altijd de ambitie gehad om haar leden elke dag opnieuw te verrassen. Niet alleen met leuke deals, maar ook met hun klantgerichte aanpak. Door goed te luisteren naar vragen en feedback van haar leden, blijven ze het aanbod en service van de webshop voortdurend aanpassen en verbeteren. Ondertussen telt Vente-exclusive 4 miljoen tevreden leden in Nederland en België. 

Voor een handig overzicht van alle shoppingclubs bezoek je de Shoppingclub-sectie op JouwAanbieding.nl!

Geplaatst op 10 september 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Gotlieb Daimler (1834 - 1900)Duits uitvinderGotlieb Daimler
    • Kurt Russel (73)Amerikaanse acteurKurt Russel
    • Geert Hoes (41)Nederlandse acteurGeert Hoes
    Verleden vandaag
    • Het Koninkrijk Italië (1861)Het Koninkrijk Italië wordt uitgeroepen.Het Koninkrijk Italië
    • St. Patrick's Day (2011)De nationale feestdag van Ierland; St. Patrick's Day. Ook in de landen waar veel Ieren naartoe zijn geëmigreerd wordt deze feestdag gevierd.St. Patrick's Day
    Spreuk van de dag

    Voor elke oplossing is wel een probleem te vinden.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven