Blog

Vente-Privee lanceert bootcamp voor fashion start-ups

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Shoppingclubs
Geplaatst op: 5/1/2017

5
jan

Vente-Privee gaat Europese online fashion start-ups een steuntje in de rug bieden. De Franse shoppingclub gaat dit doen met behulp van een acceleratieprogramma van 9 maanden, waarbij start-ups met behulp van experts en workshops hun bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Vente-Privee is momenteel zelf ook behoorlijk actief in Europa dankzij de vele internationale overnames van shoppingclubs in 2016.

Uitbreiding Europa

Shoppingclub Vente-Privee maakte in 2016 flink wat stappen in Europa. De van oorsprong Franse partij nam o.a. shoppingwebsites in Polen, Spanje en Zwitserland over. Ook in Nederland en België zette Vente-Privee meer voet aan de grond door overname van Vente-Exclusive.com, een populaire shoppingclub die haar activiteiten momenteel nog wel onder haar eigen naam voortzet. Vente-Privee.com wil nu andere bedrijven in de online fashionwereld helpen met behulp van een zogenaamd acceleratieprogramma. De shoppingclub richt zich hierbij specifiek op start-ups met innovatieve ideeën die wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken.

Trainingstraject

Vente-Privee selecteert 20 online fashion start-ups uit Europa voor een 'start-up bootcamp'. Gedurende 9 maanden volgen de jonge bedrijven een trainingstraject onder begeleiding van experts van Vente-Privee. De start-ups krijgen geen geld; ze dienen met behulp van de adviezen en workshops zelf de volgende stap voor hun bedrijf te maken. Nieuwe plannen kunnen worden gepitcht aan een groep investeerders van Vente-Privee. De training is ontwikkeld in samenwerking met Station F, de grootste campus voor start-ups in Frankrijk.

Eisen deelname

De shoppingclub uit Frankrijk is van plan haar acceleratieprogramma één keer per jaar uit te voeren. Voor de komende editie kunnen start-ups zich tot 15 januari a.s. aanmelden. Om voor deelname in aanmerking te komen dienen de jonge fashion-bedrijven zelf minimaal 50,1% van het bedrijf in handen te hebben. Ook moet de start-up 2 tot 6 werknemers hebben en al minstens 18 maanden actief zijn.

Geplaatst op 5 januari 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Sven Kramer (35)Nederlandse schaatserSven Kramer
  • Rolf Wouters (58)Nederlandse presentatorRolf Wouters
  • Michael Moore (67)Geengageerde schrijver/tv/filmmaker uit de Verenigde Staten.Michael Moore
  Verleden vandaag
  • PSV landskampioen (2005)PSV wordt voor de 18e keer landskampioen voetbal.PSV landskampioen
  • Wereldboekendag (2011)Op 23 april wordt in meer dan 100 landen de UNESCO Wereldboekendag gevierd.Wereldboekendag
  Spreuk van de dag

  Je hoeft niet snel te zijn, als je maar opschiet.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven