Blog

Amsterdam winnaar Europees kampioenschap fietsen stelen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Fun
Geplaatst op: 29/11/2015

29
nov

Onze hoofdstad heeft onlangs het Europees kampioenschap fietsen stelen gewonnen! De wedstrijd werd georganiseerd door Welovecycling.com. Of Amsterdam blij is met de titel is nog maar de vraag, maar het kampioenschap levert in ieder geval grappige beelden op!

De website Welovecycling.com, die de belangen van alle fietsers in Europa behartigt, heeft onlangs het European Bike Stealing Championship georganiseerd. Aangezien fietsdiefstal veel te vaak voorkomt in de Europese steden werden deze kampioenschappen met een knipoog in het leven geroepen.

Deelnemers

Om een kampioenschap te organiseren heb je natuurlijk meerdere spelers nodig, en daarom selecteerde Welovecycling.com de steden Amsterdam, Praag en Rome als deelnemers voor het European Bike Stealing Championship. Alle 3 de steden hebben een behoorlijk slechte reuputatie als je kijkt naar het aantal gestolen fietsen per jaar. Het team van Welovecyling wilde graag weten in welke stad je je fiets écht niet even onbeheerd achter moet laten.

Spelregels

De spelregels van de wedstrijd zijn simpel: in zowel Amsterdam, Rome als Praag wordt een gloednieuwe fiets onbeheerd achter gelaten zonder dat deze op slot staat. Vervolgens is het wachten op de eerste persoon die zijn eksterogen op de tweewieler laat vallen en deze mee naar huis neemt. Ondertussen kijkt het team van Welovecycling mee en tikt de tijd op de stopwatch van de scheidsrechters door..

Hoeveel seconden denk jij dat het duurt voor zo'n mooie fiets in Amsterdam wordt meegenomen? Het resultaat zal je verbazen! Check de hilarische beelden van het European Bike Stealing Championship mét bijpassend commentaar in onderstaand filmpje:

Geplaatst op 29 november 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Steve Irwin (1962 - 2006)Australische dierenkenner, dierentuinhouderSteve Irwin
  • Hans Klok (55)IllusionistHans Klok
  • Lenny Kuhr (74)Nederlandse zangeresLenny Kuhr
  Verleden vandaag
  • Hitlijstnotering voor Elvis Presley (1956)Het nummer Heartbreak Hotel brengt Elvis Presley voor de eerste keer in de hitlijsten.Hitlijstnotering voor Elvis Presley
  • 1e Nederlandse zoekmachine (1996)Ilse.nl krijgt haar officiele eerste vermelding. Het begin van een zoekmachine-tijdperk is een feit.1e Nederlandse zoekmachine
  Spreuk van de dag

  Echtgenote is de verleden tijd van echt genieten.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven