Blog

Ben jij al klaar voor Halloween?

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Feestdagen
Geplaatst op: 20/10/2016

20
okt

Op 31 oktober is het Halloween! Vooral in Amerika wordt deze feestdag groots gevierd, maar de Halloween-gekte komt langzamerhand ook naar Nederland overwaaien. Hou jij wel van een avondje griezelen? Bezoek dan bijvoorbeeld een eng spookhuis of trek een enge Halloween-outfit aan!

Griezelen maar!

Het is bijna Halloween! Rond deze tijd kun je o.a. griezelen in pretparken als Walibi Holland, Bobbejaanland en Movie Park Germany. Ook worden er diverse Halloween-party's gegeven, waar de dresscode natuurlijk een angstaanjagende outfit is! Op de avond van 31 oktober zelf trekken kinderen én volwassen er in hun griezeligste kostuums op uit om buurtbewoners te laten schrikken. Bij elk huis wordt aangebeld en in koor wordt geroepen: ‘Trick or treat!’. Met een flinke berg snoep en een onvergetelijke avond achter de rug keert iedereen vervolgens weer terug naar huis, alhoewel er vaak ook tot in de late uurtjes wordt doorgehaald.

De leukste Halloween gadgets

Tijdens een avondje griezelen heb je een aantal essentiële zaken nodig: een enge outfit én griezelige decoraties om je huis en tuin mee te versieren. Megagadgets.nl heeft een speciale pagina samengesteld met gave Halloween-producten, van levensechte skeletten tot enge maskers van seriemoordenaars. Met de kortingscode CREEP16 krijg je bij Megagadgets tijdelijk 10% korting op al je Halloween aankopen.

Wat is Halloween?

Wil je weten wat Halloween nou eigenlijk is en waarom er zoveel wordt gegriezeld die avond? De naam Halloween stamt af van All Hallows Eve, het Engels voor Allerheiligenavond. Meer weten? Lees dan het uitgebreide blog over Halloween op JouwAanbieding.nl!

Geplaatst op 20 oktober 2016

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Wim Sonneveld (1917 - 1974)Nederlandse cabaretierWim Sonneveld
  • Fabien Barthez (51)Franse oud-doelmanFabien Barthez
  • Ray Slijngaard (51)Nederlandse rapper (2 Unlimited)Ray Slijngaard
  Verleden vandaag
  • Beatrix en Claus verloven zich (1965)Prinses Beatrix verlooft zich met de Duitse diplomaat Claus van Amsberg. In maart een jaar later trouwen zij.Beatrix en Claus verloven zich
  • 1e satelliet telefoongesprek (1965)Amerika en Europa houden het eerste commerciele telefoongesprek via een kunstmaan, ofwel satelliet.1e satelliet telefoongesprek
  Spreuk van de dag

  Een ICTer die zijn griepvirus verspreid, is nooit grappig.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven