Blog

Blueprint-skibril BSG2 voor iedere weerssituatie

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Gadgets
Geplaatst op: 19/1/2016

19
jan

De Blueprint-skibril BSG2 is een modulaire skibril. Dit betekent dat de skibril gebruikt kan worden bij meerdere weersomstandigheden. De bril is ontworpen met sterke magneten die de lens van de bril op z’n plaats houdt. Door deze magneten is het mogelijk van lens te veranderen zodat je tijdens het skiën altijd de beste skibril op hebt.

Heb je tijdens het skiën of snowboarden wel eens last van de zon of sneeuw waardoor je zicht belemmerd wordt? De modulaire skibril Blueprint BSG2 lost dit probleem voor je op. De Blueprint-skibril is een bril speciaal ontworpen voor wintersport liefhebbers. Het glas van deze speciale skibril kan je heel makkelijk veranderen waardoor je bij iedere weerssituatie de juist skibril draagt.

Voor meerdere weersomstandigheden

De Blueprint-skibril BSG2 is een skibril die gebruikt kan worden tijdens meerdere weersomstandigheden. Wanneer je op wintersport bent heb je te maken met zon, sneeuw en misschien nog wel ander weer. 1 skibril kan niet altijd voldoende zijn voor alle weersomstandigheden! Je zicht kan minder worden wanneer er een felle zon schijnt of wanneer er heel veel sneeuw valt. De Blueprint-skibril beschikt over een simpele technologie waardoor je altijd de juiste bril draagt tijdens het skiën.

Zicht bij sneeuw en zon

De BSG2 skibril is modulair wat betekent dat je met 1 bril bij meerdere weersomstandigheden passend zicht hebt. Dit is mogelijk doordat je in een handomdraai de lens kunt verwisselen. Voor sneeuw gebruik je de gele lens en wanneer de zon schijnt kies voor de donkere lens. In het frame van de skibril zijn sterke magneten bevestigd die ervoor zorgen dat de lens altijd goed blijft zitten.

Verwisselen met handschoenen

Als je de lens van je skibril wil veranderen tijdens het skiën, kan je gewoon je handschoenen aanhouden. De Blueprint-skibril is erg flexibel, dus wanneer je van lens gaat veranderen kan je het frame naar elkaar toe drukken. Door dit te doen laat de lens met een beetje kracht los van het frame. De nieuwe lens kan je er dan bijna op gooien! De magneten zijn zo krachtig dat ze de lens aantrekken waardoor hij direct goed op het frame wordt bevestigd.

Geplaatst op 19 januari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Sigmund Freud (1856 - 1939)Duits psycholoogSigmund Freud
    • George Clooney (63)Amerikaanse acteurGeorge Clooney
    • Gerrit Zalm (72)Nederlandse econoom en ex-politicusGerrit Zalm
    Verleden vandaag
    • Moord Pim Fortuyn (2002)Politicus Pim Fortuyn wordt vermoord op het Media Park in Hilversum.Moord Pim Fortuyn
    • Opening Eiffeltoren (1889)De Eiffeltoren wordt opengesteld voor publiek, ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling.Opening Eiffeltoren
    Spreuk van de dag

    Een half begin is het slechte werk.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven