Blog

Body & Fit gaat via Bol.com verkopen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 6/6/2017

6
jun

Webwinkel Body & Fit gaat een partnerschap aan met Bol.com. De fitness- en lifestyleshop gaat een groot deel van haar assortiment ook via Bol.com verkopen. Denk hierbij aan superfoods, whey proteïne, shakebekers en pindapasta. Met de verkoop via Bol.com wil Body & Fit haar healthy lifestyle producten bij een groter publiek in Nederland en België onder de aandacht brengen.

Health & Fitness

Health- en fitnesswinkel Body & Fit gaat als partner producten verkopen via het verkoopplatform van Bol.com. De categorie 'Health & Fitness' van Bol.com wordt hiermee aangevuld met superfoods, proteine shakes, suplementen en meer! De (web)shop uit Heerenveen zet hiermee opnieuw een stap om groter te worden in Europa. Dit is logisch na de overname van Bodyenfitshop.nl door een Iers miljarenbedrijf in februari 2017. Glanbia, wereldwijd marktleider op het gebied van sportvoeding, kocht Body & Fit voor tientallen miljoen euro's om Europese consumenten te bedienen via een eigen verkoopkanaal.

Breder publiek bereiken

Body & Fit wil met het aanbieden van haar producten een breder publiek in Nederland en België bereiken. Er ontstaat door de samenwerking een win-win situatie voor beide partijen. Body & Fit bereikt meer klanten en Bol.com kan haar assortiment 'Health & Fitness' producten uitbreiden. Op dat gebied heeft Bol.com niet stilgezeten: recent werd ook de handen geschud met Friesland Campina en Puma. In de categorie 'Afvallen' zag Bol.com afgelopen jaar een verkoopstijging van maar liefst 10%.

Body & Fit

BodyenFitshop.nl is dé expert op het gebied van voedingssupplementen, fitnessproducten, superfoods, vitamines, eiwitshakes en meer. Het assortiment van de webshop bestaat uit meer dan 5.000 producten. Het bedrijf werd in 1995 opgericht en heeft een schat aan ervaring en kennis opgebouwd over specifieke sport- en voedingssupplementen. Naast de webwinkel heeft Body & Fit ook 2 vestigingen in Zwolle en Amersfoort. Body & Fit heeft inmiddels ongeveer 400.000 klanten, waarvan 60% uit Nederland komt. Het aantal klanten uit Duitsland groeide in 2016 met ongeveer 20%.

Geplaatst op 6 juni 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Heidi Klum (50)Duits topmodelHeidi Klum
  • Marilyn Monroe (1926 - 1962)Amerikaanse actrice en zangeresMarilyn Monroe
  • Alanis Morissette (49)Amerikaanse zangeresAlanis Morissette
  Verleden vandaag
  • Opening Carnaval Festival (1984)In attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel opent de attractie Carnaval Festival haar deuren voor het publiek.Opening Carnaval Festival
  • Alles in breedbeeld op RTL (2007)Vanaf vandaag worden officieel alle programma's in breedbeeld uitgezonden op de televisiezenders van RTL.Alles in breedbeeld op RTL
  Spreuk van de dag

  Als je liefde kunt geven, kom je nooit met lege handen.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven