Blog

Computerfabrikant Dell maakt gouden sieraden

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Tech
Geplaatst op: 11/1/2018

11
jan

Dell heeft vandaag een opmerkelijke aankondiging gedaan; de computerfabrikant heeft een eigen sieradenlijn gelanceerd. De aankondiging werd gedaan tijdens de CES 2018 beurs in Las Vegas. Het lijkt een opmerkelijke keuze van Dell, maar het is eigenlijk een heel goed idee! Het goud dat voor de sieraden wordt gebruikt is namelijk gered uit oude moederborden van computers.

E-waste sieraden

Wanneer je ergens het bedrijf Dell voorbij ziet komen denk je waarschijnlijk niet direct aan sieraden. Toch heeft Dell tijdens de CES 2018 beurs in Las Vegas, waar we je deze week al eerder over vertelden, een bijzondere aankondiging gedaan: het bedrijf heeft een eigen sieradenlijn ontwikkeld! Met goud dat wordt gered uit oude moederborden worden prachtige sieraden gemaakt. Dell verzamelt deze moederborden via haar eigen recycling-programma, dat is opgericht op Dell's Legacy of Good te vervullen. De fabrikant wil meer dan 900 miljoen kilo e-waste, afval dat van elektronica komt, verzamelen en hiervan 100 miljoen kilo recyclen. Om het goud uit de onderdelen te halen werkt Dell samen met Wistron GreenTech.

Dell sieradencollectie

Voor de ontwikkeling van de sieraden werkt Dell samen met Niki Reed, een actrice die je misschien wel kent uit de The Twilight Saga. De Bayou with Love Limited Jewelry Collection bestaat uit verschillende gouden sieraden, zoals ringen, armbanden en oorbellen. Alle sieraden worden in de Verenigde Staten geproduceerd van goud dat uit oude moederborden wordt gehaald, welke worden verzameld via Dell's eigen recycling-programma. Je kan al vanaf 65 euro een Dell sieraad bemachtigen!

Geplaatst op 11 januari 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lewis Carroll (1832 - 1898)Engelse auteur bekend van 'Alice's Adventures in Wonderland'Lewis Carroll
  • Domien Verschuuren (34)Nederlandse radio DJDomien Verschuuren
  • Mark Owen (50)Zanger uit de boyband Take ThatMark Owen
  Verleden vandaag
  • Apple onthult iPad (2010)Tijdens een persconferentie van Apple in San Francisco, onthult Steve Jobs de eerste Tablet PC; de iPad.Apple onthult iPad
  • Octrooi op gloeilamp (1880)De beroemde uitvinder Thomas Edison, ontvangt octrooi op de gloeilamp.Octrooi op gloeilamp
  Spreuk van de dag

  Zolang je erover praat, ben je niet begonnen.

  Website van de dag
  Stedenkorting.nl screenshot
  Stedenkorting.nlEen up-to-date overzicht van alle regionale deals, kortingen en aanbiedingen, gesorteerd op stad!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven