Blog

De beste smartphones van 2015

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Tips
Geplaatst op: 16/11/2015

16
nov

De beste smartphone van 2015 is volgens Smartphone.nl de Samsung Galaxy S6. Het toestel veroverde de 1e plek in de top 10 die werd samengesteld door de website. Apple behaalt de 2e plek met de iPhone S6 door zijn populariteit en snelheid. Op de 5e plek staat de HTC One M9 die een betere camera heeft dan de Samsung en Apple toestellen.

Samsung

De Samsung Galaxy S6 is hét toptoestel van Samsung voor 2015 en staat op de 1e plek in de top 5 van Smartphone.nl . De smartphone heeft net zoals zijn voorgangers supersnelle specificaties, maar heeft 1 opvallende verbetering: het design. De Samsung Galaxy S6 is ontworpen met een premium behuizing die is gemaakt van metaal en glas. Hiermee oogt het toestel een stuk luxer en zijn we af van het plastic uiterlijk van voorheen. Op de 3e plaats staat een ander toestel van Samsung, namelijk de Samsung Galaxy Note 4. Ook dit toestel is 1 van de topmodellen van Samsung en is sneller dan ooit. De smartphone is de opvolger van de Note 3 en is vrijwel op alle aspecten verbeterd. De Note 4 draait op de laatste versie van Android en is daarom helemaal up-to-date.

Uit een onderzoek van Telecompaper blijkt dat Samsung een populair merk is voor ouderen. Een mogelijke verklaring is dat Samsung een brede reeks toestellen biedt en daardoor een grotere groep mensen aanspreekt.

Apple

De iPhone 6S en 6S Plus staan op de 2e en 4e plek in de lijst en mogen natuurlijk niet ontbreken in de top 5 . De iPhone 6S borduurt voort op de iPhone 6 en is de beste en meest geavanceerde iPhone ooit. De iPhone 6S behoudt het design van zijn voorganger, maar heeft heel wat verbeteringen onder de motorkap. Zo wordt de smartphone aangedreven door de Apple A9-chip en beschikt hij over 2GB aan werkgeheugen. Met de iOS 9 is het besturingssysteem van de iPhone 6S sneller en stabieler dan ooit. Als je liever een grotere iPhone wilt, dan is de iPhone 6S Plus een prima keuze. Het is de grootste smartphone van Apple en daarnaast een stukje sneller dan zijn kleine broertje. Het enorme 5,5 inch-scherm zorgt er echter wel voor dat hij moeilijk met 1 hand te bedienen is. De smartphone heeft een accu die langer meegaat en een stuk zuiniger is geworden dankzij de A9-chip.

De resultaten van Telecompaper gaven aan dat Apple telefoons voornamelijk populair zijn onder jongeren en minder populair bij de ouder en. Het is dus het tegenovergestelde ten opzichte van Samsung. Het is een opmerkelijke uitkomst, want nog niet heel lang geleden was de iPhone vanwege de prijs vooral in trek bij ouderen.

HTC

De HTC One M9 blinkt uit met zijn design, bouwkwaliteit, scherm en snelheid. De One is van 1 blok aluminium gemaakt en hierdoor robuuster dan veel andere Android-toestellen. Het toestel staat op de 5e plek en is vooral populair voor zijn 20 megapixel-camera en een 4 ultrapixel-frontcamera. De camera is beter dan die van Samsung en Apple en hoort daarom volgens Smartphone.nl bij ‘De beste smartphones van 2015’.

Geplaatst op 16 november 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jon Bon Jovi (59)Amerikaanse zangerJon Bon Jovi
  • Wibi Soerjadi (51)Nederlandse pianistWibi Soerjadi
  • Eduard Douwes Dekker (1820 - 1887)Bekend onder het pseudoniem 'Multatuli'. Schrijver van het boek Max Havelaar.Eduard Douwes Dekker
  Verleden vandaag
  • King Kong in première (1933)De film ''King Kong'' gaat vandaag in New York in 1933 in premiere.King Kong in première
  • Concorde maakt eerste vlucht (1969)Het supersonische vliegtuig de Concorde maakt zijn eerste vlucht. De Concorde kon in minder dan 3 uur van Londen naar New York vliegen.Concorde maakt eerste vlucht
  Spreuk van de dag

  Je kunt tegenwoordig zoveel worden, dat je beter kunt blijven wie je bent.

  Website van de dag
  9292ov.nl screenshot
  9292ov.nlJouw dagelijkse bron van reisinformatie voor de bus, trein en al het andere openbaar vervoer!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven