Blog

De droomfiets voor iedere man

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Sport
Geplaatst op: 20/9/2015

20
sep

Fietsen kan iedereen, maar wanneer we iets mee moeten dragen zoals een bierkrat wordt het al wat lastiger. Je gaat wankelen, remmen gaat niet meer zo soepel en je krijgt een slappe arm van het tillen. Een standaard fiets is niet geschikt om veel bagage te dragen, maar daar heeft het merk Horse wat op bedacht. Horse maakt de fiets die iedere man wilt hebben: Horse Sidecar Bicycle!

Horse Sidecar Bicycle

De Horse Sidecar Bicycle is een fiets met een zijspan die helemaal handgemaakt is door Horse. De zijspan is van hardhout met een 12 inch wiel. De fiets dankt zijn stevigheid aan het frame die geheel van staal is gemaakt. De stalen ros is uitgerust met een klein zadel van ongeveer 52 cm die heerlijk zit. De tweewieler heeft echter geen versnellingen, slot of handremmen en dat zou nog eens gevaarlijk kunnen worden wanneer er een man op fietst. De zijspan kan in totaal 45 kilogram dragen en biedt daardoor veel mogelijkheden voor het vervoeren van pakketten, boodschappen, bierkratten en andere goederen.

Design

Het ontwerp is slim en simpel! Op de fiets zitten niet veel franje waardoor de tweewieler een neutrale uitstraling heeft. De fiets is voornamelijk gemaakt van staal en hardhout. De Horse Sidecar Bicycle is gemaakt voor het vervoeren van pakketten, een surfboard of andere goederen. Het is bedoeld als een stadfiets en dus niet geschikt voor lange fietstochten. Ondanks de zijspan is de stalen ros goed wendbaar en is sturen geen probleem. Je kan snel uitwijken als dat nodig is! Je zou kunnen zeggen dat een bakfiets handiger en wendbaarder is, maar dat is niet helemaal waar. Een bak voor je fiets is een verlenging; dit zorgt ervoor dat je kwetsbaar bent in bochten en snel je evenwicht verliest. Hier heeft de Horse Sidecar Bicycle geen last van!

Horse

Het merk Horse is een bedrijf uit de Verenigde Staten. Alles wat ze verkopen is handgemaakt met veel liefde voor fietsen en bijna alles wat je buiten tegenkomt. Het is een klein bedrijf en daarom hebben ze maar 1 vestiging. Ze leveren ook aan het buitenland, dus mocht je graag een Horse Sidecar Bicycle willen dan kan je deze gewoon bestellen. Het is echter wel even slikken want voor deze fiets betaal je ruim 4.000 euro. Zoek je een goedkopere fiets? Fietsspecialist Matrabike.nl promoot dagelijks een scherpe dagaanbieding op JouwAanbieding!

Geplaatst op 20 september 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Peter Timofeeff (73)Nederlandse meteoroloog.Peter Timofeeff
  • Marc Overmars (50)Nederlandse voetballerMarc Overmars
  • Elle Macpherson (59)Australisch fotomodel, bijgenaamd 'The Body'.Elle Macpherson
  Verleden vandaag
  • Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival (1969)Lenny Kuhr wint met het liedje: ''De Troubadour'' het Eurovisiesongfestival in Madrid.Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival
  • Beatrix helpt Leger des Heils (1965)Een vermomde kroonprinses Beatrix trekt met het Leger des Heils door de binnenstad van Amsterdam.Beatrix helpt Leger des Heils
  Spreuk van de dag

  Een boer is een scheet, die de weg naar de reet niet weet.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven