Blog

De hoogtepunten van 10 jaar JouwAanbieding!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: JouwAanbieding
Geplaatst op: 11/10/2017

11
okt

Het is je vast niet onopgemerkt gebleven; het is feest op JouwAanbieding.nl. We vieren het 10-jarig jubileum van ons dagaanbiedingoverzicht. Al 10 jaar bundelen we iedere dag de beste dagaanbiedingen, en dat 365 dagen per jaar en 24 uur per dag! Deze bijzondere mijlpaal biedt een mooie kans om terug te blikken op de periode vanaf 2007. De hoogtepunten van 10 jaar JouwAanbieding zijn in dit blogbericht verzameld!

Oprichting

In oktober 2007 werd JouwAanbieding.nl uit persoonlijke behoefte opgericht. Het idee achter de website; een simpel en duidelijk overzicht van alle dagaanbiedingen zodat je niet dagelijks alle sites apart hoeft te bezoeken om de actuele deals te raadplegen. Naarmate de tijd verstreek nam het aantal aanbiedingen toe en werd een verzamelwebsite onmisbaar om alle deals iedere dag razendsnel te checken.

JouwAanbieding TV

In samenwerking met Towel TV produceerde JouwAanbieding het programma JouwAanbieding TV waarin Miljuschka Witzenhauzen en Sjaak-Pieter van Es op straat waaghalzen zochten die een spannende opdracht wilden uitvoeren in ruil voor de laagste prijs.

Smartphone apps

In 2010 presenteerde JouwAanbieding als één van de eerste Nederlandse partijen een mobiele app. Via deze app kun je binnen één klik op je smartphone de dagaanbiedingen checken. De JouwAanbieding app voor iOS en Android smartphones zijn nog steeds gratis te downloaden in de Appstore en via Google Play.

WK Lingerie

In 2014 was JouwAanbieding één van de sponsoren van het beroemde WK Lingerie. In de rust van wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het WK in Brazilië zapten wij over naar Veronica voor een spannend potje damesvoetbal in lingerie.

Infographic

Ter ere van het 5-jarig jubileum in 2012 bracht JouwAanbieding.nl de geschiedenis van de Nederlandse dagaanbieding in kaart en ontwikkelde een prachtige infographic. Op de gigantische poster staan de eerste jaren van de Nederlandse dagaanbieding stap voor stap grafisch gepresenteerd.

Goedkoper Alternatief

Met de introductie van de functie 'Goedkoper Alternatief' had JouwAanbieding.nl een wereldwijde primeur. Dankzij deze unieke tool is het mogelijk voor bezoekers om een goedkoper alternatief toe te voegen indien zij weten waar een getoonde aanbieding ergens anders goedkoper is. Het goedgekeurde goedkoper alternatief wordt vervolgens zichtbaar op de website zodat alle bezoekers hiervan kunnen profiteren en je nooit teveel betaald!

Deal Alarm + Voucher Alarm

Met de lancering van JouwAanbieding's meest recente versie introduceerden we diverse nieuwe functies zoals het 'Deal Alarm' en 'Voucher Alarm'. Via deze functies kunnen bezoekers op de hoogte worden gehouden voordat een deal of voucher afloopt. Zo mis je nooit meer een aanbieding!

JAB.nl

In 2013 kocht JouwAanbieding.nl het drieletter-domein JAB.nl om het nog makkelijker te maken om naar JouwAanbieding.nl te surfen. Door het intikken van slechts drie letters kunnen vaste bezoekers vanaf nu razendsnel de dagaanbiedingen bekijken.

10 jaar JouwAanbieding

Met trots vieren we onze 10e verjaardag en beloven trouw dat we ons ook de komende jaren hard zullen inspannen om het beste dagaanbiedingenoverzicht van Nederland te blijven. Mocht je vragen, tips of andere ideeën hebben dan horen wij deze natuurlijk graag! Samen op weg naar nóg meer voordeel!

Geplaatst op 11 oktober 2017

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lewis Carroll (1832 - 1898)Engelse auteur bekend van 'Alice's Adventures in Wonderland'Lewis Carroll
  • Domien Verschuuren (34)Nederlandse radio DJDomien Verschuuren
  • Mark Owen (50)Zanger uit de boyband Take ThatMark Owen
  Verleden vandaag
  • Apple onthult iPad (2010)Tijdens een persconferentie van Apple in San Francisco, onthult Steve Jobs de eerste Tablet PC; de iPad.Apple onthult iPad
  • Octrooi op gloeilamp (1880)De beroemde uitvinder Thomas Edison, ontvangt octrooi op de gloeilamp.Octrooi op gloeilamp
  Spreuk van de dag

  Zolang je erover praat, ben je niet begonnen.

  Website van de dag
  Stedenkorting.nl screenshot
  Stedenkorting.nlEen up-to-date overzicht van alle regionale deals, kortingen en aanbiedingen, gesorteerd op stad!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven