Goedkoper alternatief

JouwAanbieding.nl

Het Goedkoper Alternatief maakt koopjesjagen nog leuker

Dankzij het Goedkoper Alternatief betaal je gegarandeerd de laagste prijs

Per aanbieding kunnen meerdere goedkopere alternatieven worden toegevoegd

Help duizenden koopjesjagers nog meer te besparen!

Ieder lid kan eenvoudig een Goedkoper Alternatief toevoegen

Ergens dit product goedkoper gezien?

De actieprijzen op JouwAanbieding.nl zijn slechts tijdelijk 24 uur en vrijwel altijd de goedkoopste van het internet. Heb jij een dagaanbieding product toch ergens goedkoper gezien? Dien een Goedkoper Alternatief in!

Deel een goedkoper alternatief met anderen

JouwAanbieding.nl maakt 't mogelijk om een goedkoper alternatief te delen met anderen. Via onze Goedkoper Alternatief-functie kun je andere koopjesjagers informeren waar de betreffende aanbieding nog goedkoper is te verkrijgen. Zo bespaar je jouw mede-bezoekers een hoop euro's.

Voeg je alternatief toe!

Iedereen kan eenvoudig en razendsnel een 'Goedkoper Alternatief' toevoegen. Je dient wel een JouwAanbieding-account te hebben alvorens je een 'Goedkoper Alternatief' kan toevoegen. Volg onderstaande stappen om zelf een 'Goedkoper Alternatief' bij een aanbieding toe te voegen.

Voorwaarden Goedkoper Alternatief

Gevestigd en actief in Nederland

Minimaal 1 jaar ingeschreven bij KvK

Geen overmatige klachtenvermeldingen

Aanwezig in het webwinkel overzicht

Geen online markt- of handelsplaatsen

Geen gebruikte of refurbished artikelen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een goedkoper alternatief toevoegen.
Klik hier om een gratis account aan te maken.

Open Quickview

Ga naar de aanbieding waar je een 'Goedkoper Alternatief' voor wilt toevoegen. Linksonder in het kader waarin de aanbieding gepresenteerd wordt, vind je de knop 'Quickview'. Klik op deze knop om de Quickview van de aanbieding te openen. In de Quickview vind je binnen 1 klik extra informatie over de aanbieding en aanbieder.

Ga naar tabblad GOEDKOPER

De 'Quickview' van een aanbieding bestaat uit 4 tabbladen. Klik op het tabblad 'GOEDKOPER' om naar de sectie 'Goedkoper Alternatief' te gaan.

Kies de optie VOEG TOE

De sectie 'Goedkoper Alternatief' is onderverdeeld in verschillende onderdelen. Kies voor de optie 'VOEG TOE' in het submenu om je 'Goedkoper Alternatief' toe te voegen.

Vul de link in

Vul de exacte url van de pagina in waar het product goedkoper te verkrijgen is. Dit is dus de link naar de productpagina van de webshop waar jij het product goedkoper hebt gespot. Kopieer 'm rechtstreeks uit je browser, dan weet je zeker dat je de link naar de juiste pagina hebt.

Vul de prijs in

Vul de prijs in van het 'Goedkoper Alternatief'. Je dient de prijs in 2 aparte bedragen in te vullen: het bedrag in Euro's (wat voor de komma staat) en vervolgens het bedrag in centen (wat achter de komma staat).

Vul de verzendkosten in

Vul vervolgens de verzendkosten in die je betaalt als je enkel de getoonde aanbieding bestelt. Ook de verzendkosten dien je in 2 aparte bedragen in te vullen: het bedrag in Euro's (wat voor de komma staat) en vervolgens het bedrag in centen (wat achter de komma staat). In geval van gratis verzending vul je hier gewoon simpelweg '0' in.

Klik op 'Indienen'

Controleer je ingevoerde gegevens en klik vervolgens op de knop 'Goedkoper Alternatief indienen'. Jouw 'Goedkoper Alternatief' wordt nu verzonden naar de redactie van JouwAanbieding voor eventuele publicatie.

Je alternatief verschijnt online

Na goedkeuring door onze redactie verschijnt jouw 'Goedkoper Alternatief' online. Jouw 'Goedkoper Alternatief' is duidelijk zichtbaar via de opvallende groene button bij de aanbieding. Het 'Goedkoper Alternatief' zal getoond worden zolang de aanbieding geldig is.

Dagaanbiedingen

Dagaanbiedingen

Op JouwAanbieding check je alle dagaanbiedingen van het internet! De diverse aanbieders kunnen zeer scherpe aanbiedingen presenteren dankzij het opkopen van voorraden en collecties. De daily deals zijn slechts 24 uur geldig en OP=OP!

Populaire shops

Top 5 webwinkels

Elektronica
Computers
Mobiel
Fashion heren
Fashion dames
Accessoires
Beauty
Gezondheid
Sport
Kids
Huis
Huisdieren
Outdoor
Vervoer
Cadeaus
Reizen

Voor alle devices

Voor alle devices

JouwAanbieding past zich automatisch aan de afmetingen van je device aan. Bekijk je JouwAanbieding.nl dus op een groot computerscherm of juist op je mobiel: je krijgt automatisch de beste weergave gepresenteerd!

Meer informatie

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven