JouwAanbieding TV

JouwAanbieding TV

Jouw Aanbieding: 8 hilarische afleveringen

JouwAanbieding.nl brengt je in samenwerking met Towel TV het spelprogramma 'Jouw Aanbieding'. In totaal acht afleveringen wordt er gezocht naar 2 kandidaten die een opmerkelijke, gekke of enge opdracht durven uitvoeren voor een aantrekkelijk geldbedrag. De kandidaten bieden in het geheim allebei een geldbedrag wat ze voor het uitvoeren van de opdracht willen verdienen. Nadat de opdracht is voltooid wint de kandidaat met het laagste bod zijn inleg; de ander krijgt helaas helemaal niks!

De presentatoren: Sjaak & Miljushka

De presentatie van Jouw Aanbieding ligt in handen van het duo Sjaak & Miljushka. Sjaak werd bekend onder de naam Jos van Oss, die met het nummer 'Zachte G, Harde L' een grote carnavalskraker scoorde. Miljushka ken je misschien nog als VJ van muziekzender TMF, waar ze programma’s als Re-action en de Dag Top 5 presenteerde. Tijdens de afleveringen van Jouw Aanbieding gaan Sjaak en Miljushka de strijd aan om allebei een kandidaat te vinden die bereid is de opdracht uit te voeren. Wie van de 2 komt er uiteindelijk als beste uit de bus? Check snel alle afleveringen!

Bekijk hieronder de afleveringen

Aflevering 1: hoofd kaal scheren

Sjaak en Miljushka zijn voor de deze aflevering van Jouw Aanbieding in Tilburg. De eerste opdracht is meteen een knaller: hoeveel zou jij willen verdienen met het kaal scheren van je hoofd? De tondeuse ligt klaar!

Aflevering 2: elastieken

Tijdens deze aflevering van Jouw Aanbieding zoeken 2 stoere jongens hun pijngrens op in het centrum van Haarlem. Wat wil jij verdienen voor het afschieten van 5 elastieken tegen je gezicht?

Aflevering 3: hondenvoer eten

Je trouwe viervoeter vindt jouw avondeten vast lekker, maar hoe zit dat andersom? Sjaak & Miljushka zoeken het uit in Eindhoven. Welk bedrag wil jij ontvangen voor het eten van een hapje hondenvoer?

Aflevering 4: oksels likken

Voor deze aflevering heb je een sterke maag nodig! In Purmerend worden 2 kandidaten uitgedaagd elkaars oksels te likken, maar slechts een van hen kan de geboden inzet winnen. Wie zet het laagst in?

Aflevering 5: wasknijpers

Au! In de binnenstad van Den Bosch gaan Sjaak & Miljushka deze aflevering op zoek naar kandidaten die voor een door hen zelf te bepalen geldbedrag een groot aantal wasknijpers op hun gezicht laten zetten!

Aflevering 6: milken

Een pak melk over je hoofd gieten kan bij mooi weer best verkoelend zijn, maar wie doet dit nou vrijwillig? Sjaak & Miljuska gaan in Utrecht op zoek naar 2 kandidaten die voor deze opdracht een leuk geldbedrag willen winnen.

Aflevering 7: wasabi snuiven

Bij sushi is wasabi best lekker, maar van teveel wasabi kun je het behoorlijk warm krijgen. De twee kandidaten uit Apeldoorn houden wel van pittig; zij snuiven wat van deze zeer scherpe specerij op. Wie wint zijn inleg?!

Aflevering 8: Gangnam Style

De Zuid-Koreaanse PSY scoorde een grote hit met het nummer 'Gangnam Style' en het bijbehorende dansje. De kandidaten in deze aflevering voeren de Gangnam Style uit in hun onderbroek in het midden van Amsterfoorst!

Dagaanbiedingen

Dagaanbiedingen

Op JouwAanbieding check je alle dagaanbiedingen van het internet! De diverse aanbieders kunnen zeer scherpe aanbiedingen presenteren dankzij het opkopen van voorraden en collecties. De daily deals zijn slechts 24 uur geldig en OP=OP!

Populaire shops

Top 5 webwinkels

Elektronica
Computers
Mobiel
Fashion heren
Fashion dames
Accessoires
Beauty
Gezondheid
Sport
Kids
Huis
Huisdieren
Outdoor
Vervoer
Cadeaus
Reizen

Voor alle devices

Voor alle devices

JouwAanbieding past zich automatisch aan de afmetingen van je device aan. Bekijk je JouwAanbieding.nl dus op een groot computerscherm of juist op je mobiel: je krijgt automatisch de beste weergave gepresenteerd!

Meer informatie

Nieuwsbrief

Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

Alle deals in 1 nieuwsbrief!

Inschrijven