Blog

De meest succesvolle producten uit Shark Tank

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Gadgets
Geplaatst op: 22/12/2015

22
dec

Ben je bekend met de TV-show Shark Tank? Het lijkt op het TV-programma ‘Het beste idee van Nederland’. In het programma presenteren ondernemers hun concept voor een succesvol bedrijf of product en de investeerders (jury) bepalen of ze met de ondernemer in zee gaan om het concept een groot succes te maken.

Shark Tank loopt inmiddels al 6 volledige seizoenen en in elk seizoen zit altijd wel een parel die de wereld verovert door het gekste, leukste, uniekste of raarste idee te zijn. Deze concepten staan dan ook nog vers in het geheugen van de investeerders en samen met hen is er een selectie gemaakt van die concepten.

Shark Tank

Shark Tank is TV-programma dat wereldwijd wordt uitgezonden. Shark Tank volgt aspirant-ondernemers die hun businessplan presenteren aan investeerders (bekend als "de haaien") in de hoop om hun ideeën uit te kunnen werken. Elke week presenteren ambitieuze ondernemers hun business concepten om meedogenloze beleggers hen te overtuigen om te investeren in het concept.

Bedrijven

In de afgelopen 5 seizoenen zijn er veel goede idee gepresenteerd en de investeerders van Shark Tank hebben veel ideeën geholpen om succesvol te worden. De meeste ideeën waren misschien onverwachts, maar met de juiste investeerder, die echt in het concept geloofde, is het meestal toch groot succes geworden. Samen met de investeerders van Shark Tank is er terug gekeken naar de afgelopen seizoenen. Er zijn een aantal concepten geselecteerd die duidelijk door de hulp van Shark Tank gegroeid zijn naar een nieuw level van de business.


Scrub Daddy

Scrub Daddy is een spons die schoonmaken duurzamer en efficiënter maakt. Het is een sponsje in de vorm van een smiley die in koud water hard wordt en in warm water zacht. Zonder schoonmaakmiddelen kan je met Scrub Daddy hardnekkig vuil van ieder oppervlakte afschrobben zonder krassen te maken. Afvalresten die je van het oppervlakte hebt afgeboend blijven niet aan de spons plakken waardoor deze spons altijd hygiënisch schoon blijft.



Tipsy Elves

Als jij een foute trui wil hebben, moet je bij Tipsy Elves zijn. Zij maken de foutste truien allertijden en daarom verkopen ze zo goed. Ze hebben modellen voor mannen en vrouwen met verschillende patronen en afbeeldingen.



Breathometer

De Breathometer een compacte blaastest die je overal mee naar toe kan nemen. Door in de monitor te blazen wordt de alcohol in je adem geanalyseerd en krijg je binnen enkele secondes het aantal promille te zien. Er wordt ook meteen weergegeven hoelang het duurt voordat je weer nuchter bent. Als je echt niet meer naar huis kan vanwege het promille-percentage in je adam geeft de app weer waar je eventueel kan verblijven.



Wicked Good Cupcakes

Wicked Good Cupcakes presenteerde cupcakes in een pot. Het concept is bedacht door een moeder en dochter. Samen creëerden ze al heerlijke cupcakes, maar het versturen naar klanten was lastig. Alles werd een troep bij het verzenden en vaak kwamen de cupcakes niet mooi aan. Door de cupcakes te verpakken in een pot kan je nu heerlijk genieten van een cupcake die je eet met een lepel en je hoeft niet bang te zijn dat de cupcakes uitdrogen of tijdens het vervoeren kapot gaan.



GrooveBook

GrooveBook is een boek vol met foto’s en afbeeldingen die je samenstelt in een app. Voor slechts $2,99 dollar per maand krijg je maandelijks een boek opgestuurd met al jouw foto’s. Je stelt een GrooveBook heel simpel samen en kiest tot 100 foto’s die je in het boekje terug wil zien. Na dat je dit hebt gedaan krijg je binnen enkele dagen een boekje met kwaliteit foto’s toegestuurd.



Lumio

In seizoen 6 investeerde Robert Herjavec 350.000 dollar in ‘Lumio’. Lumio is een opvouwbare LED lamp in de vorm van een boek. In 2014 realiseerde deze draagbare LED lamp van Max Gunawan een omzet van maar liefst 3 miljoen dollar.


Geplaatst op 22 december 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Sigmund Freud (1856 - 1939)Duits psycholoogSigmund Freud
    • George Clooney (63)Amerikaanse acteurGeorge Clooney
    • Gerrit Zalm (72)Nederlandse econoom en ex-politicusGerrit Zalm
    Verleden vandaag
    • Moord Pim Fortuyn (2002)Politicus Pim Fortuyn wordt vermoord op het Media Park in Hilversum.Moord Pim Fortuyn
    • Opening Eiffeltoren (1889)De Eiffeltoren wordt opengesteld voor publiek, ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling.Opening Eiffeltoren
    Spreuk van de dag

    Een half begin is het slechte werk.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven