Blog

De nieuwe 'Even Apeldoorn bellen'

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Nikie
Categorie: Fun
Geplaatst op: 30/4/2015

30
apr

Dat ze in Apeldoorn op het kantoor van Centraal Beheer weten hoe ze hun diensten op een leuke manier onder de aandacht kunnen brengen, dat is al langer bekend. Waar al vele commercials aan vooraf gingen, werd vandaag weer een nieuw exemplaar gepresenteerd. In deze versie wordt ingegaan op het thema inbraak.

57e commercial

Vandaag werd alweer de 57e commercial van Centraal Beheer gepubliceerd. De commercials van Centraal Beheer zijn altijd scherp en met een knipoog. Met de meest recente 'Even Apeldoorn bellen' reclameuiting wordt ingegaan op het thema inbraak.

Alle deuren open
In de commercial met de titel 'Welkom' denkt een stel inbrekers met een spannende tocht op zoek naar de buit te gaan. Echter is niets minder waar, want alles lijkt zowaar vanzelf te gaan. Deuren openen, apparaten laten zichzelf horen en zelfs de auto start alvast. Van inbreken lijkt geen sprake meer wanneer alles zo op een presenteerblaadje word aangeboden. De enige manier om te achterhalen waar al dit 'geluk' vandaan komt, is door de commercial tot het eind af te kijken. 

 


Eerdere edities
Zoals gezegd zijn al 56 eerdere reclames van het verzekeringsbedrijf de weide wereld in gegaan. De een nog populairder dan de ander en voor een 3-tal commercials mocht zelfs een Gouden Loeki in ontvangst worden genomen. Wellicht heb je aan een paar woorden genoeg en zie je het al meteen weer voor je; die Loeki's werden gewonnen door Rio (2001), Leeuw (2004) en Acupunctuur (2006). 
 

Gouwe ouwe 

Het is altijd heerlijk om even terug te gaan en een paar knallers van 'vroeger' terug te kijken. Daarom hier een paar toppers achter elkaar gezet, zodat je even lekker achterover kunt gaan hangen en van je 'oh ja-momentjes' kunt genieten. 

 

 

 

 

 

Geplaatst op 30 april 2015

Delen via:

Nikie

Over Nikie

Met een kritische blik en met een flinke dosis humor schrijft Nikie de meest adembenemende verhalen met een lach. Ook andere taken gaat zij niet uit de weg en lost alles razendsnel op. Nikie heeft een neusje voor de beste aanbiedingen die jij niet mag missen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Phil Collins (72)Britse zangerPhil Collins
  • Angie Stone (62)Amerikaanse zangeresAngie Stone
  • Franklin D. Roosevelt (1882 - 1945)32ste president van de Verenigde Staten die vier keer gekozen isFranklin D. Roosevelt
  Verleden vandaag
  • Laatste publieke Beatles concert (1969)Op het dak van het Apple Records gebouw wordt het laatste publieke concert van The Beatles gegeven. De politie breekt het af.Laatste publieke Beatles concert
  • Lancering Windows Vista (2007)Microsoft brengt het besturings-systeem Windows Vista uit.Lancering Windows Vista
  Spreuk van de dag

  Vragen staat vrij. Antwoorden ook.

  Website van de dag
  VanTilburgonline.nl screenshot
  VanTilburgonline.nlDe webwinkel van het bekende mode-warenhuis Van Tilburg. Kies uit mooiste collecties van topmerken!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven