Blog

DJI presenteert 4K camera drone op zakformaat

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Gadgets
Geplaatst op: 28/9/2016

28
sep

DJI, marktleider op het gebied van consumentendrones, heeft deze week haar nieuwste drone aangekondigd. DJI Mavic is een portable drone in zakformaat uitgerust met 3-assige gimbal en 4K Ultra HD camera.

Zakformaat

DJI Mavic is simpelweg een vliegende camera die je eenvoudig kunt meenemen. De quadcopter - een drone met 4 motoren - is op te vouwen tot een klein formaat van slechts 198 x 83 x 83 mm en weegt slechts 734 gram.

Besturing

De drone is te besturen met een smartphone of via de bijgeleverde afstandsbediening. Je kunt Mavic zelfs instructies geven via handgebaren zodat je foto's kunt maken zonder een smartphone of afstandsbediening in je hand.

Auto-follow en obstakel ontwijking

DJI Mavic is eenvoudig te besturen zodat het zelfs voor beginners een koud kunstje is. Zoals een drone betaamt, kan ook Mavic zichzelf besturen. Via TapFly kunt een bestemming op de kaart aanwijzen waar de drone zelf automatisch naartoe vliegt. Via ActiveTrack kan Mavic ook een bewegend object volgen (zoals een fietser) terwijl ingebouwde sensoren ervoor zorgen dat alle obstakels (bijvoorbeeld bomen) op de route ontweken worden.

Camera met gimbal

DJI's nieuwste drone is uitgerust met een high-perfomance camera die video opneemt in 4K Ultra HD beeldkwaliteit en foto's maakt in 12 megapixels. De camera is bevestigd aan de drone met behulp van een 3-assige gimbal. Deze gimbal zorgt ervoor dat de camera altijd in dezelfde positie blijft hangen, ook al beweegt de drone door voortbeweging of wind.

DJI OSMO

DJI verwerkt deze gimbal-technologie niet alleen in drones. Het Chinese bedrijf introduceerde onlangs ook een vernieuwde versie aan van haar OSMO gimbal camera: OSMO+. Ook is de serie uitgebreid met een versie voor smartphones: OSMO Mobile. Dankzij de OSMO camera's zijn ook je grondopnames stabieler en dus professioneler dan ooit te voren.

Geplaatst op 28 september 2016

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Kevin Costner (64)Amerikaanse acteurKevin Costner
  • Arie Boomsma (45)Nederlandse presentatorArie Boomsma
  • Roxeanne Hazes (26)Dochter van Andr? HazesRoxeanne Hazes
  Verleden vandaag
  • 1e UFO gesignaleerd (1644)Een vermeende UFO wordt gespot in Boston door een stel stomverbaasde Pelgrims.1e UFO gesignaleerd
  • Verkeersalarm wegens wind (2007)Rijkswaterstaat kondigde op deze dag voor de eerste keer een verkeersalarm af wegens harde wind.Verkeersalarm wegens wind
  Spreuk van de dag

  Oost-west, thuis is het ook niet alles.

  Website van de dag
  123Dagaanbieding.nl screenshot
  123Dagaanbieding.nlIedere dag om 12 uur presenteert 123dagaanbieding.nl een nieuwe aanbieding op haar website.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven