Blog

Drone Video van het Jaar 2015

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Fun
Geplaatst op: 10/11/2015

10
nov

De wedstrijd, ‘Drone Video van het Jaar 2015’, is begonnen en jij kan tot en met 30 november 2015 stemmen op je favoriete video. De winnaar van dit spektakel wint eeuwige roem en gaat er vandoor met de felbegeerde trofee van Drones.nl. Kies uit 1 van de genomineerde video’s en maak met jouw stem kans op een nano drone.

De strijd om de titel ‘Drone Video van het Jaar 2015’ is losgebarsten. De genomineerden zijn bekend en iedereen kan stemmen op zijn favoriet. Het is dit jaar weer een lastige keuze. Er zijn 6 indrukwekkende video’s genomineerd die de strijd met elkaar aangaan. Als jij ze daarbij wil helpen geef je jouw stem aan 1 van de video’s. Daarmee help je niet alleen de winnaar, maar maak jijzelf ook nog kans op een leuke nano drone.

Genomineerden

Drones.nl kondigde op 16 oktober 2015 de ‘Drone Video van het Jaar 2015’ wedstrijd aan. Vanaf dat moment was het voor iedereen mogelijk om zijn favoriete drone-video in te zenden. Op 31 oktober 2015 waren alle inzendingen binnen en was het aan de jury van Drones.nl om een selectie te maken van de mooiste, gekste of raarste video’s. Bij de start van november was de jury het eens over de uitslag en werd iedereen verrast met 6 genomineerde drone-video’s. Elke video is uniek op zijn eigen manier en ze hebben allemaal een grote kans op de award voor ‘Drone Video van het Jaar 2015’. De volgende video’s zijn genomineerd:

1. Aap slaat drone uit de lucht – Rene van Manen
2. Overblijfselen van het Land van Ooit – Ralph Denessen & Rick Sleenhoff
3. Keukenhof, Lisse – Wiebe de Jager
4. Drone gered van een plons in het water – Zwier Spanjer
5. Zwemparadijs Tropicana – Maurice Schutte & Bouke van Veen
6. Wintersport in de Franse Alpen – Coen Swijnenberg

Winnaar van 2014

Vorig jaar was de winnaar van de Drone Video van het Jaar-Award Jelte Keur. De drone liefhebber had met zijn DJI Phantom drone een indrukwekkende video van de Domtoren in Utrecht gemaakt. Jelte ging in de vroege ochtend in Utrecht boven de mist vliegen en ontwikkelde met de beelden die hij verzamelde van de toren een super mooi filmpje. Jelte Keur was dan ook een terechte winnaar van de award.

Stemmen

Nu de genomineerden voor 2015 bekend zijn kan er door jou gestemd worden op jouw favoriete video. De winnaar krijgt als prijs eeuwige roem en de ‘Drone van het Jaar 2015’-Award. Maar niet alleen de winnaar van de video valt in de prijzen! Ook jij maakt kans op een leuke prijs. Door je stem te geven maak je automatisch kan op een van de 3 leuke nano drones. Deze kleine drones zijn ideaal om binnen te vliegen en om gave stunts mee te doen.

Wil je kans maken op zo’n leuke Nano Drone? Ga dan snel naar award.drones.nl en stem op je favoriete drone-video van 2015!

Geplaatst op 10 november 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Phil Collins (72)Britse zangerPhil Collins
  • Angie Stone (62)Amerikaanse zangeresAngie Stone
  • Franklin D. Roosevelt (1882 - 1945)32ste president van de Verenigde Staten die vier keer gekozen isFranklin D. Roosevelt
  Verleden vandaag
  • Laatste publieke Beatles concert (1969)Op het dak van het Apple Records gebouw wordt het laatste publieke concert van The Beatles gegeven. De politie breekt het af.Laatste publieke Beatles concert
  • Lancering Windows Vista (2007)Microsoft brengt het besturings-systeem Windows Vista uit.Lancering Windows Vista
  Spreuk van de dag

  Vragen staat vrij. Antwoorden ook.

  Website van de dag
  VanTilburgonline.nl screenshot
  VanTilburgonline.nlDe webwinkel van het bekende mode-warenhuis Van Tilburg. Kies uit mooiste collecties van topmerken!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven