Blog

JouwVeilingen.nl veilt restpartijen iBOOD

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Veilingen
Geplaatst op: 30/9/2015

30
sep

JouwVeilingen.nl organiseert voor de rest van het jaar iedere zondagavond, naast de dagelijkse reguliere veilingen, een speciale Veiling-Hunt. In de Veiling-Hunt kun je bieden op veelal A-merkartikelen in de categorie Audio, Video en klein Huishoudelijk. De producten zijn o.a. afkomstig uit de restant voorraden van populaire webwinkels Bol.com en iBOOD.com.

JouwVeilingen heeft laten doorschemeren dat het op iedere zondagavond in oktober, november en december een spectaculaire Veiling-Hunt organiseert. Tijdens deze Veiling-Hunt mag de partij o.a. deze restpartijen van Bol.com en iBOOD veilen. JouwVeilingen benadrukt de veiling in eigen beheer te organiseren en dat de gehele afhandeling en service wordt georganiseerd door JouwVeilingen B.V. zelf.

Ouderwets koopjesjagen

De JouwVeilingen.nl Veiling-Hunt is een origineel idee om de ervaring van het ouderwetse koopjesjagen weer een nieuwe impuls te geven. Strijden met anderen om dat ene artikel dat je graag wil hebben en ook nog eens zelf de prijs bepalen, daar gaat het hart van iedere koopjesjager toch sneller van kloppen?

Gratis saldo!

Om meer aandacht aan de veilingen te geven krijgt je als nieuw lid van JouwVeilingen.nl op dit moment maar liefst €7,50 saldo in je account gestort waarmee je direct kan bieden. Gebruik hiervoor de €7,50 saldo link en meld je vandaag nog aan!

Geplaatst op 30 september 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jamie Oliver (47)Britse chef-kok, The Naked ChefJamie Oliver
  • Willem II van Oranje (1826 - 1850)Prins van OranjeWillem II van Oranje
  • Henry Kissinger (99)Amerikaanse diplomaat en politicus van joodse afkomst.Henry Kissinger
  Verleden vandaag
  • Opening Beurs van Berlage (1903)In Amsterdam wordt de Beurs van Berlage geopend door koningin Wilhelmina.Opening Beurs van Berlage
  • Ongeval Christopher Reeve (1995)Acteur Christopher Reeve, bekend door zijn rollen als Superman, valt van zijn paard en raakt daarbij verlamd.Ongeval Christopher Reeve
  Spreuk van de dag

  Wie 2 keer het wiel uitvindt, kan een fiets maken.

  Website van de dag
  Emerce.nl screenshot
  Emerce.nlAltijd op de hoogte van de laatste trends in marketing, media en e-business. Emerce is ook beschikbaar in papiervorm.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven