Blog

Ken je de iPad goochelaar al?

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Klaas
Categorie: Fun
Geplaatst op: 22/2/2015

22
feb

Dat je leuke dingen met een iPad kunt doen weten we allemaal. Maar heb je ooit iemand gezien die goocheltrucs uithaalt met de populaire tablet? Maak kennis met Simon Pierro, de iPad goochelaar.

The Ellen DeGeneres Show

Simon Pierro was deze week te gast bij The Ellen DeGeneres Show om zijn toverkunsten met een iPad te demonstreren. Pierro groeide op in het Duitse Waldbronn (Baden-Württemberg) en was op jonge leeftijd al gegrepen door magie. Pierro is de eerste iPad goochelaar ter wereld die het publiek verbaast met zijn 'iPad magic'.


Bekend
Waarschijnlijk heb je nog nooit gehoord van deze goochelaar, maar Pierro is absoluut geen nieuwkomer in de goochelwereld. In 2002 werd hij door de Magic Circle of Germany uitgeroepen tot Magician of the Year, ook was hij de trotse Duitse kampioen in de World Championships of Magic en in 2004 won hij de prestigieuze prijs in de Siegfried and Roy competitie in Las Vegas.

Angry Birds

Pierro weet zijn liefde voor techniek en magie uitstekend te combineren in de meest fascinerende goocheltrucs. Hij wist zelfs de makers van het populaire spel Angry Birds te verbazen door een Angry Bird uit een iPad te schieten.

Geplaatst op 22 februari 2015

Delen via:

Klaas

Over Klaas

De technische man van JouwAanbieding die zijn hand niet omdraait voor een stukje code. Sinds de start is Klaas verantwoordelijk voor de techniek van het dagaanbiedingen overzicht. Ook voor andere taken draait deze alleskunner zijn hand niet om. Klaas heeft een neusje voor de beste tech deals.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • André van Duin (77)Nederlandse komiek, zanger en acteurAndré van Duin
  • Willem van Hanegem (80)Nederlandse voetbalspeler, trainer, coach en commentatorWillem van Hanegem
  • Kurt Cobain (1967 - 1994)Zanger, gitarist en songwriter van de band Nirvana.Kurt Cobain
  Verleden vandaag
  • Drievoudig palindroom (2002)20-02-2002 20:02. Dat was de datumnotatie om 2 minuten over 8, ofwel een drievoudig palindroom.Drievoudig palindroom
  • Goud voor Mark Tuitert (2010)Tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver wint schaatser Mark Tuitert goud op de 1500 meter.Goud voor Mark Tuitert
  Spreuk van de dag

  Frustratie is erfelijk, je krijgt het van je kinderen.

  Website van de dag
  Amazon.nl screenshot
  Amazon.nlAmazon.nl is een combinatie van een web-winkelcentrum en een webwinkel. Sinds 2020 in Nederland.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven