Blog

Knocki; kloppen om de lamp aan te doen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Gadgets
Geplaatst op: 15/3/2016

15
maa

Met Knocki kan je door middel van een klopje op de muur of tafel je mobiel vinden of muziek aanzetten. Knocki is namelijk een receiver die elk klopje omzet in een actie. De acties voor elk klopje zijn ingesteld in een handige app. Knocki is een nieuw product en alleen online verkrijgbaar via Knocki.com.

Je telefoon vinden of muziek aanzetten door middel van een klopje op de muur of tafel? De toekomst is dichterbij dan je denkt met Knocki! Jij bepaalt zelf wat Knocki doet. Dankzij de samenwerking met Nest, Philips Hue, IFTTT, Wemo en SmartThings worden de mogelijkheden met Knocki eindeloos. Je kan het zo ingewikkeld maken als je zelf wil.

Klopacties

Met Knocki kan kloppen op een muur of tafel van alles betekenen, zoals het aanzetten van lampen of het versturen van een alarm naar een familielid. Knocki is een handige receiver die overal in huis geplaatst kan worden. Hang Knocki bijvoorbeeld aan de muur of zet hem op de salontafel. Wanneer je een opdracht wil geven aan Knocki klop je op de muur of tafel. Het geluid van het aantal keer kloppen wordt door Knocki herkent en verwerkt in het uitvoeren van de opdracht. Als je voor het eerst gebruik maakt van Knocki zijn er 3 stappen die je van te voren moet volgen. Kies een locatie (bijvoorbeeld de keuken), kies een oppervlak (bijvoorbeeld de muur) en wijs een actie toe (bijvoorbeeld sms sturen).

Instellen via smartphone of tablet

Knocki lijkt op een afstandsbediening. Hij werkt op gewone AA-baterijen, die een jaar lang meegaan. Het apparaat werkt via WiFi, waardoor hij zelfstandig verbinding kan maken met het internet. Voordat je Knocki kan gebruiken, moet je eerst het apparaat instellen. Dit doe je via de app! Je hebt de app alleen nodig voor het instellen en daarna niet meer. Het is dus handig om de app te downloaden op een smartphone of tablet waarop je geen last hebt van een app die je niet vaak gebruikt.

Bestellen

Knocki is een nieuw product dat nog niet in de winkels verkrijgbaar is, maar al wel online bestelt kan worden. Het apparaat kost $79 dollar plus $25 dollar verzendkosten naar Nederland of België.

 

Geplaatst op 15 maart 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Wubbo Ockels (1946 - 2014)Nederlands eerste astronautWubbo Ockels
    • Lady Gaga (38)Amerikaanse zangeresLady Gaga
    • David 'chip' Reese (1951 - 2007)Amerikaanse pokerproDavid 'chip' Reese
    Verleden vandaag
    • Eerste uitzending Radio Donna (1992)Radio Donna start haar eerste uitzending live vanuit Brussel.Eerste uitzending Radio Donna
    • Beatles treden niet meer op (1969)Ringo Starr kondigt aan dat de Beatles niet meer in het openbaar zullen optreden.Beatles treden niet meer op
    Spreuk van de dag

    Liefde zit in een klein hoekje. Jammer dat de aarde rond is.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven