Blog

Levensechte horror prank in elektronicawinkel

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Fun
Geplaatst op: 25/1/2017

25
jan

Een Amerikaanse elektronicawinkel jaagt nietsvermoedende bezoekers de stuipen op het lijf met een levensechte horror prank.

Levensecht

Beelden worden steeds scherper: zelfs High Definition is voor sommige niet goed genoeg, alles moet in 4K Ultra HD. Na 3D maken we net kennis met 'Virtual Reality' en dan staat 'Augmented Reality' ook weer klaar voor een nog betere beleving.

Prank

De technologie haalt alles uit de kast om onze beleving zo werkelijk mogelijk te maken. De bedenkers van deze 'prank' bedachten een enge grap met bezoekers van een elektronicawinkel.

The Ring

Nietsvermoedende bezoekers van de TV-sectie van een elektronicawinkel worden de stuipen op het lijf gejaagd als Samara, één van de personages uit The Ring, op één van de televisies echt tot leven komt. Kijk zelf hoe dit afloopt...

Rings

De succesvolle grap werd opgezet door het team achter 'The Ring' en uitgevoerd in een elektronicawinkel in White Plains, New York. De grap werd uitgevoerd ter promotie van 'Rings', de derde film uit de 'Ring' serie.

Geplaatst op 25 januari 2017

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Phil Collins (72)Britse zangerPhil Collins
  • Angie Stone (62)Amerikaanse zangeresAngie Stone
  • Franklin D. Roosevelt (1882 - 1945)32ste president van de Verenigde Staten die vier keer gekozen isFranklin D. Roosevelt
  Verleden vandaag
  • Laatste publieke Beatles concert (1969)Op het dak van het Apple Records gebouw wordt het laatste publieke concert van The Beatles gegeven. De politie breekt het af.Laatste publieke Beatles concert
  • Lancering Windows Vista (2007)Microsoft brengt het besturings-systeem Windows Vista uit.Lancering Windows Vista
  Spreuk van de dag

  Vragen staat vrij. Antwoorden ook.

  Website van de dag
  VanTilburgonline.nl screenshot
  VanTilburgonline.nlDe webwinkel van het bekende mode-warenhuis Van Tilburg. Kies uit mooiste collecties van topmerken!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven