Blog

McDonald's test langverwachte bestelapp

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Eten&Drinken
Geplaatst op: 17/3/2017

17
maa

De aankondiging van een update voor de McDonald's app afgelopen november liet het hart van menig fastfood liefhebber sneller kloppen. De update maakt het namelijk mogelijk om op afstand een hamburger te bestellen en af te rekenen, waardoor je niet meer in de rij hoeft te staan om een BigMac menu te scoren. De fastfoodketen is nu begonnen met het testen haar vernieuwde app in de Verenigde Staten.

McDonald's bestelapp

McDonald's is begonnen met het testen van haar nieuwe app waarmee je op afstand bestellingen kan plaatsen en afrekenen. Met een update van de app wil McDonald's het aantal wachtrijen in haar restaurants terugbrengen. De test wordt uitgerold in 51 vestigingen in de Amerikaanse steden Monterey en Salina in Californië. De bestelapp is een aanvulling op de bestelzuilen die al in veel McDonald's restaurants aanwezig zijn.

Wereldwijd bestellen

McDonald's kondigde de update van de McDonald's app afgelopen november aan. De daadwerkelijk ontwikkeling van de bestelfunctie bleek nog een hele klus. Andere grote (fastfood)ketens als Starbucks en Domino's hadden ook problemen met kinderziektes in hun bestelapps, en ook voor McDonald's bleek de ontwikkeling van een bestelfunctie nog een hele klus. Nu de test is begonnen laat de keten weten dat de nieuwe app naast alle Amerikaanse vestigingen voor het eind van het jaar ook in Europa te gebruiken moet zijn. McDonald's begint hiermee in Duitsland, Frankrijk, Groot-Britannië en Oostenrijk.

Geplaatst op 17 maart 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Foppe de Haan (74)Nederlandse oud-voetballer en trainerFoppe de Haan
  • Peter Lusse (58)Nederlandse acteurPeter Lusse
  • Bram Moszkowicz (57)Nederlandse ex-advocaat en TV personalityBram Moszkowicz
  Verleden vandaag
  • Laatste concert Elvis Presley (1977)The King of Rock-'n-Roll geeft in Indianapolis zijn laatste concert. Een aantal maanden later overlijdt hij.Laatste concert Elvis Presley
  • Invoering barcodes (1974)De Universal Product Code, ofwel de barcode / streepjescode, wordt officieel in gebruik genomen.Invoering barcodes
  Spreuk van de dag

  Al klinkt de spreuk nog zo raar, als het rijmt is het waar.

  Website van de dag
  SimplyColors.nl screenshot
  SimplyColors.nlBestel hier de meest unieke kraamcadeaus; schattige babykleding bedrukt met een naam naar keuze!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven