Blog

Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben 'meer HEMA' klantenpas

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Webwinkels
Geplaatst op: 2/6/2017

2
jun

Aan het begin van het jaar presenteerde HEMA de 'meer HEMA' klantenpas. Met behulp van deze pas kun je punten sparen bij elke euro die je in de winkel of webshop van HEMA uitgeeft. 5 maanden laat het warenhuis weten dat al meer dan 2 miljoen Nederlanders beschikken over een klantenpas of deelnemen aan het loyaliteitsprogramma via de HEMA app. Vooral de gratis verjaardagstompouce blijkt bij 'meer HEMA' leden populair!

2 miljoen 'meer HEMA' leden

Vanaf januari 2017 is het mogelijk om met een klantenkaart punten te sparen bij HEMA. Onder de naam 'Meer HEMA' heeft het warenhuis een loyaliteitsprogramma ontwikkeld dat werkt met een klantenpas voor zowel de fysieke winkels als voor de webshop. Bij iedere euro die je bij HEMA uitgeeft ontvang je een punt, die je vervolgens kan inwisselen voor digitale vouchers die korting geven op bepaalde producten. HEMA vernieuwd het aanbod van vouchers iedere maand. Je puntensaldo is te zien via de vernieuwde website en app. Inmiddels gebruiken meer dan 2 miljoen Nederlanders gebruik van 'meer HEMA'. Van deze leden heeft 33% gekozen om rechtstreeks via de app punten te sparen, de rest ging voor een plastic pas. Klanten ouder dan 40 jaar maken het vaakst gebruik van het HEMA spaarprogramma.

Tompouce voor je verjaardag

Een van de redenen van het grote succes van de 'meer HEMA' klantenkaart is de gratis tompouce die je als lid bij een HEMA-vestiging mag ophalen op je verjaardag. Volgens HEMA is het weggeven van een gratis tompouce een zeer slimme zet geweest. Klanten komen naar de fysieke HEMA winkel voor een gratis tompouche en slaan meteen meer verjaardagsartikelen mee. In april liet HEMA al weten dat de klantenkaart zorgde voor meer online omzet voor de webshop. De orderwaarde van online bestellingen steeg gemiddeld met 40%.

Geplaatst op 2 juni 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Britney Spears (41)Amerikaanse zangeresBritney Spears
  • Lucy Liu (54)Amerikaanse actriceLucy Liu
  • Jan Ullrich (49)Duitse wielrennerJan Ullrich
  Verleden vandaag
  • Opening St Paul's Cathedral (1697)In Londen wordt de beroemde St PaulĀ“s Cathedral geopend. In 1981 trouwde Prins Charles en Lady Diana hier.Opening St Paul's Cathedral
  • Octrooi op verwisselbaar scheermesje (1901)Het octrooi op het verwisselbare scheermesje komt in handen van Gilette.Octrooi op verwisselbaar scheermesje
  Spreuk van de dag

  Essentie van het leven, is te krijgen wat je kunt geven.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven