Blog

Meest foute carnavalsoutfits voor 2017

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Twan
Categorie: Feestdagen
Geplaatst op: 1/2/2017

1
feb

Eind van deze maand barst het feestgedruis in het zuiden van het land weer volledig los. Van zondag 26 februari tot en met dinsdag 28 februari 2017 ligt het hele Nederlandse land onder de rivieren weer dagen plat in verband met Carnaval 2017.

Tijdens het grote verkleedfeest blijft het belangrijkste ingrediënt toch een origineel kostuum. Er zijn legio winkels vol met mooie, sexy en stijlvolle kostuums, maar welke kostuums springen er nu echt uit tijdens Carnaval?

Hier een overzicht van de 15 meest foute outfits voor Carnaval 2017:

01 - Zak Patat

Het ultieme kostuum voor lekkerbekken! Dit frietzak kostuum voor heren is gemaakt van foam en voorzien van capuchon. Wie is er nu niet gek op friet?

02 - Op de rug van Bananaman

Met dit kostuum heb je na alle dagen hossen en polonaise lopen geen enkele last van je voeten. Bananaman doet dit jaar het zware werk! Klim op de rug van deze actieheld en steel de show met deze humoristische outfit.

03 - Adam Set

Ben je niet bang voor een beetje koud en toch een tikkeltje exhibitionistisch aangelegd, dan is dit Adam kostuum wellicht iets voor jou. Een bijkomend voordeel is dat deze verkleedset door het gebrek aan textiel erg zacht geprijsd is.

04 - GeenStijl verslaggever

Een originele outfit die niet kant-en-klaar wordt aangeboden, maar eenvoudig zelf is samen te stellen met behulp van een roze trui en een microfoon versierd met een roze gekleurd schuimrubberen blokje. Kruip in de huid van irrante GeenStijl verslaggever Rutger Castricum en leg mensen dit jaar de meest scherpe vragen voor!

05 - Wegafzetting

Een ander opvallend kostuum voor Carnaval 2017 is deze oranje/wit-gestreepte pylon. Dit jaar zet jij een gedeelte van de kroeg af met dit wegafzetting kostuum!

06 - Penis kostuum

Eén ding is zeker, met dit kostuum sta je dit jaar echt voor lul. Ook leuk om een vriend écht te grazen te nemen tijdens een vrijzellenfeest.

07 - Opgeblazen Ballerina

Is een pirouette met een opgeblazen gevoel geen probleem? Kies dan voor dit kostuum van een opgeblazen ballerina. Deze opvallende verschijning verdient dan ook zeker een plekje in deze lijst met foute kostuums voor Carnaval 2017.

08 - Erectie kostuum

Met dit zogenaamde ODOL-kostuum sta je letterlijk voor paal deze carnaval.

09 - Scheetkussen kostuum

Dit scheetkussenkostuum valt in de goede smaak bij iedereen die van een flauw grap houdt. In deze roze rubberen outfit mag je deze Carnaval oneindig vieze geluiden maken!

10 - Potloodventer kostuum

Met stip op nummer 1 in de lijst van meest foute kostuums is toch wel dit kostuum met de foute naam "Oh oh grandpa", oftwel de bejaarde potloodventer.

11 - Pakje Sigaretten kostuum

Sta jij nog steeds daadkrachtig achter je goede voornemen om te stoppen met roken dan kun je deze carnaval nog één keer een pakje sigaretten meenemen. Ook geschikt voor niet-rokers.

12 - Wortel

Ga op de gezonde toer met dit Wortel kostuum. Nu alleen maar hopen dat je geen hazen of konijnen tegenkomt deze Carnaval...

13 - Toiletrol

Een origineel kostuum is dit toiletrol kostuum. Speciaal voor iedereen die er tijdens Carnaval echt schijt aan heeft.

14 - Borat Mankini

Dit 'sexy' kostuum is bepaald niet voor koukleumen. Het kostuum werd bekend door het alter ego van Sacha Baron Cohen in de gelijknamige film en enkele televisieseries.

15 - Knight to Remember

Deze "Knight to Remember" verhult iets onder de flap van zijn kostuum dat de toeschouwer niet snel meer zal vergeten...

Op zoek naar een Carnavalskostuum waarin je je wel kunt vertonen? Kijk eens bij de volgende winkels:

Fun-en-feest.nl

Partyshopper.nl

Carnavalskostuumwinkel.nl

Carnavalskostuums.nl

Carnavalskleding.nl4u

Stuntwinkel.nl

Bellatio.nl

Feestbeest.nl

Funenfeestwinkel.nl

Feestwinkel.nl

Geplaatst op 1 februari 2017

Delen via:

Twan

Over Twan

Oprichter van JouwAanbieding.nl en hierdoor één van de pioniers in het Nederlandse dagaanbiedingen landschap. Sinds 2007 staat zijn leven letterlijk dag en nacht in teken van dagaanbiedingen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Peter Timofeeff (74)Nederlandse meteoroloog.Peter Timofeeff
    • Marc Overmars (51)Nederlandse voetballerMarc Overmars
    • Elle Macpherson (60)Australisch fotomodel, bijgenaamd 'The Body'.Elle Macpherson
    Verleden vandaag
    • Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival (1969)Lenny Kuhr wint met het liedje: ''De Troubadour'' het Eurovisiesongfestival in Madrid.Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival
    • Beatrix helpt Leger des Heils (1965)Een vermomde kroonprinses Beatrix trekt met het Leger des Heils door de binnenstad van Amsterdam.Beatrix helpt Leger des Heils
    Spreuk van de dag

    Een boer is een scheet, die de weg naar de reet niet weet.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven