Blog

Monopoly viert 80e verjaardag met echt geld!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Fun
Geplaatst op: 3/2/2015

3
feb

Het bordspel Monopoly viert haar 80e verjaardag! Om dit te vieren pakt speelgoedfabrikant Hasbro groots uit. Ter gelegenheid van het feest verspreidt Hasbro 80 Monopoly dozen met echt geld! De prijzen-spellen worden helaas alleen in Frankrijk verspreid, dus mocht je kans willen maken dien je eerst een Franse speelgoedwinkel op te zoeken..

Prijzen

Hasbro kreeg te horen dat spelers het leuk zouden vinden wanneer zij Monopoly eens met echt geld konden spelen. Het leek de speelgoedfabrikant een leuk idee om dit als unieke verjaarsdagsactie te doen. De best gevulde doos bevat 41 briefjes van 500 euro en daarnaast nog een briefje van 50, 20 en 10 euro. Dit Monopoly spel bevat in totaal 20.580 euro! Verder zitten er in 10 bordspellen 5 briefjes van 20 euro, 2 briefjes van 50 euro en 1 briefje van 100 euro. De overige Monopoly spellen bevatten 5 briefjes van 10 euro en 5 briefjes van 20 euro.

Vals spelen?

Wil jij een van de 80 dozen boordevol cash bemachtigen? Het is waarschijnlijk geen goed idee alle Franse speelgoedwinkels af te gaan om alle Monopoly spellen te bekijken. Vanaf de buitenkant is namelijk niet te zien of je een van de begeerlijke Monopoly spellen te pakken hebt. Florence Gaillard van Hasbro zegt: "De dozen zijn iets zwaarder, maar zolang er geen weegschalen worden meegenomen naar de winkels, zal dat geen problemen opleveren".

Monopoly

Monopoly is één van de bestverkochte bordspellen ter wereld. Het spel werd in 1935 geïntroduceerd door Parker Brothers en is sindsdien in 26 talen uitgebracht. Inmiddels is Monopoly zo'n 200 miljoen keer over de toonbank gegaan. Momenteel is de Amerikaanse speelgoedfabrikant Hasbro uitgever van Monopoly. In 1941 werd de eerste Nederlandse versie van het spel uitgebracht. Bekende Nederlandse straten, zoals het Neude, het Spui, de Coolsingel en de Kalverstraat staan op het Nederlandse monopoly bord.

Geplaatst op 3 februari 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Phil Collins (72)Britse zangerPhil Collins
  • Angie Stone (62)Amerikaanse zangeresAngie Stone
  • Franklin D. Roosevelt (1882 - 1945)32ste president van de Verenigde Staten die vier keer gekozen isFranklin D. Roosevelt
  Verleden vandaag
  • Laatste publieke Beatles concert (1969)Op het dak van het Apple Records gebouw wordt het laatste publieke concert van The Beatles gegeven. De politie breekt het af.Laatste publieke Beatles concert
  • Lancering Windows Vista (2007)Microsoft brengt het besturings-systeem Windows Vista uit.Lancering Windows Vista
  Spreuk van de dag

  Vragen staat vrij. Antwoorden ook.

  Website van de dag
  VanTilburgonline.nl screenshot
  VanTilburgonline.nlDe webwinkel van het bekende mode-warenhuis Van Tilburg. Kies uit mooiste collecties van topmerken!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven