Blog

Uitreiking ‘Drone Video van het Jaar 2015’

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Nikie
Categorie: Fun
Geplaatst op: 4/12/2015

4
dec

Op donderdag 3 december werd bekendgemaakt dat René van Manen de winnaar is van de Drone Video van het Jaar 2015 verkiezing. De video was gefilmd in het apenverblijf van Burgers’ Zoo, waar een chimpansee de drone met een tak uit de lucht sloeg. Vandaag mocht René zijn award officieel in ontvangst nemen op de plek waar het allemaal plaats vond.

Uitreiking

Bij het apenverblijf in Burgers’ Zoo nam René van Manen de award voor Drone Video van het Jaar 2015 feestelijk in ontvangst. De stewardessen van Drones.nl serveerden champagne en overhandigden René naast de award ook een waardebon ter waarde van 250 euro en een mooie bosbloemen. De waardebon kan worden besteed bij een drone-shop naar keuze.

Tushi

Bij de feestelijke uitreiking was natuurlijk de hoofdrolspeelster van de drone video ook uitgenodigd. Chimpansee Tushi, die de drone met de tak uit de lucht haalde, kwam ook even gluren toen zij de fel oranje DJI Phantom drone van René aan de overkant van het water zag staan.

RTL Late Night

Gisterenavond was René ook te gast bij Humberto Tan in het televisieprogramma RTL Late Night. Daar werden ook de andere 5 genomineerde video’s uitgezonden. Presentator Humberto Tan besprak de video met René van Manen en vond het fascinerend dat de aap de drone met voorbedachten rade uit de lucht haalde.

2e editie

René van Manen won met zijn drone video de 2e editie van de Drone Video van het Jaar verkiezing. In de maand november kon iedereen stemmen op een zestal drone video’s via de website award.drones.nl. De winnaar van vorig jaar was Jelte Keur die met zijn video van de Domtoren de titel ‘Drone Video van het Jaar 2014? in de wacht sleepte.

Geplaatst op 4 december 2015

Delen via:

Nikie

Over Nikie

Met een kritische blik en met een flinke dosis humor schrijft Nikie de meest adembenemende verhalen met een lach. Ook andere taken gaat zij niet uit de weg en lost alles razendsnel op. Nikie heeft een neusje voor de beste aanbiedingen die jij niet mag missen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jimi Hendrix (1942 - 1970)Amerikaanse gitaristJimi Hendrix
  • Mark Spoon (1966 - 2006)Duitse trance- en technoproducer en DJMark Spoon
  • Frank Boeijen (66)Nederlandse zangerFrank Boeijen
  Verleden vandaag
  • Minimumloon ingevoerd (1968)Het minimumloon wordt ingevoerd in Nederland en vastgesteld op 100 gulden per week.Minimumloon ingevoerd
  • Belgie bij VN (1945)De Verenigde Naties hebben er een nieuwe lidstaat bij: Belgie wordt lid van de international organisatie.Belgie bij VN
  Spreuk van de dag

  Geluk is de kunst om een mooi boeket te maken met de bloemen die je hebt.

  Website van de dag
  Paiq.nl screenshot
  Paiq.nlLeuke datingsite waar je gratis en op een originele manier kan daten.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven