Blog

Uitreiking ‘Drone Video van het Jaar 2015’

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Nikie
Categorie: Fun
Geplaatst op: 4/12/2015

4
dec

Op donderdag 3 december werd bekendgemaakt dat René van Manen de winnaar is van de Drone Video van het Jaar 2015 verkiezing. De video was gefilmd in het apenverblijf van Burgers’ Zoo, waar een chimpansee de drone met een tak uit de lucht sloeg. Vandaag mocht René zijn award officieel in ontvangst nemen op de plek waar het allemaal plaats vond.

Uitreiking

Bij het apenverblijf in Burgers’ Zoo nam René van Manen de award voor Drone Video van het Jaar 2015 feestelijk in ontvangst. De stewardessen van Drones.nl serveerden champagne en overhandigden René naast de award ook een waardebon ter waarde van 250 euro en een mooie bosbloemen. De waardebon kan worden besteed bij een drone-shop naar keuze.

Tushi

Bij de feestelijke uitreiking was natuurlijk de hoofdrolspeelster van de drone video ook uitgenodigd. Chimpansee Tushi, die de drone met de tak uit de lucht haalde, kwam ook even gluren toen zij de fel oranje DJI Phantom drone van René aan de overkant van het water zag staan.

RTL Late Night

Gisterenavond was René ook te gast bij Humberto Tan in het televisieprogramma RTL Late Night. Daar werden ook de andere 5 genomineerde video’s uitgezonden. Presentator Humberto Tan besprak de video met René van Manen en vond het fascinerend dat de aap de drone met voorbedachten rade uit de lucht haalde.

2e editie

René van Manen won met zijn drone video de 2e editie van de Drone Video van het Jaar verkiezing. In de maand november kon iedereen stemmen op een zestal drone video’s via de website award.drones.nl. De winnaar van vorig jaar was Jelte Keur die met zijn video van de Domtoren de titel ‘Drone Video van het Jaar 2014? in de wacht sleepte.

Geplaatst op 4 december 2015

Delen via:

Nikie

Over Nikie

Met een kritische blik en met een flinke dosis humor schrijft Nikie de meest adembenemende verhalen met een lach. Ook andere taken gaat zij niet uit de weg en lost alles razendsnel op. Nikie heeft een neusje voor de beste aanbiedingen die jij niet mag missen.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Rob Stenders (59)Radio-dj (3FM, Radio 2)Rob Stenders
    • Viggo Waas (62)Nederlandse acteurViggo Waas
    • James Woods (77)Amerikaanse acteurJames Woods
    Verleden vandaag
    • Stadsrechten voor Tilburg (1809)De Brabantse stad Tilburg krijgt stadsrechten van Napoleon Bonaparte.Stadsrechten voor Tilburg
    • Bosbranden in Limburg (1971)De sinds maart aanhoudende droogte veroorzaakt flinke bosbranden in Limburg.Bosbranden in Limburg
    Spreuk van de dag

    Treinen rijden niet op tijd. Ze rijden op rails.

    Website van de dag
    Blogspot.com screenshot
    Blogspot.comGratis en zeer populaire blogdienst van Google. Deel je ervaringen met de rest van de wereld!Bezoek website

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven