Blog

Veel korting tijdens Glamour Day

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Fashion
Geplaatst op: 3/10/2015

3
okt

Shoppen met heel veel korting. Wie wil dat nu niet? Tijdens het National Glamour Day is het mogelijk en geniet jij van hoge kortingen online en in de winkels. De Kalverstraat is rijkelijk versierd en gezellig druk bezocht. Voor nog meer kortingen en extraatjes laat je het oktobernummer van het tijdschrift Glamour zien.

Vandaag is het National Glamour Day! De shopliefhebbers onder ons weten dat je op deze speciale dag heel veel korting kan krijgen. De kortingen zijn online en in de winkels te verkrijgen. Vele winkels doen mee aan dit spektakel en dat maakt het aanbod voor leuke kleding, schoenen en tassen groter. Wanneer je het tijdschrift van Glamour in huis hebt krijg je extra korting met het oktobernummer en de cover van het tijdschrift in de winkel laat zien!

Kalverstraat the place to be

Tijdens National Glamour Day is de Kalverstraat in Amsterdam the place to be. De straat is helemaal in het teken van Shopping Galore. Alle merken die mee doen aan National Glamour Day zijn vertegenwoordigd in de Kalverstraat zelf, of op loopafstand van de hoofdwinkelstraat. In de straat krijg je het ultieme feest gevoel, omdat overal felroze Glamour banners hangen. Ook de winkels zijn leuk versierd en laten duidelijk blijken dat ze kortingen weggeven. Om bij te komen van het spektakel ga je lekker op een terras zitten en geniet je van alle mensen om je heen.

Hoe werkt het?

Je krijgt extra korting tijdens National Glamour Day. Wanneer je een abonnement hebt op het tijdschrift Glamour kan je extra korting krijgen of leuke extraatjes bij je aankoop ontvangen. Dit krijg je alleen op vertoning van de cover van het speciale oktobernummer. Voorbeelden van winkels die mee doen zijn onder andere: Mango, Only, The Sting, Vila, Esprit, Costes, C&A, Rituals en nog veel meer.

Voorbereiding

Waarschijnlijk heb je weinig tijd om alle winkels binnen te lopen, daarom kan je alvast vele spullen online bekijken en ze uiteindelijk passen in de winkel. Zo stippel jezelf de beste shoproute uit en kan je alle winkels in die je leuk vindt. Natuurlijk krijg je ook online mega veel korting. Op de kortingspagina van JouwAanbieding.nl vind je diverse kortingscodes voor deze feestelijk shop dag.

 

Geplaatst op 3 oktober 2015

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Peter Timofeeff (74)Nederlandse meteoroloog.Peter Timofeeff
    • Marc Overmars (51)Nederlandse voetballerMarc Overmars
    • Elle Macpherson (60)Australisch fotomodel, bijgenaamd 'The Body'.Elle Macpherson
    Verleden vandaag
    • Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival (1969)Lenny Kuhr wint met het liedje: ''De Troubadour'' het Eurovisiesongfestival in Madrid.Lenny Kuhr wint Eurovisiesongfestival
    • Beatrix helpt Leger des Heils (1965)Een vermomde kroonprinses Beatrix trekt met het Leger des Heils door de binnenstad van Amsterdam.Beatrix helpt Leger des Heils
    Spreuk van de dag

    Een boer is een scheet, die de weg naar de reet niet weet.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven