Blog

Walmart gaat maaltijdboxen aanbieden

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 18/12/2017

18
dec

De grote Amerikaanse supermarktketen Walmart heeft onlangs maaltijdboxen aan haar assortiment toegevoegd. Via de webshop van de supermarkt kunnen Amerikanen vanaf nu 30 verschillende maaltijdboxen bestellen onder de merknamen Takeout Kit and Home Chef. De boxen worden aangeboden door verschillende partijen die via de webshop van Walmart hun producten aan de man brengen. De supermarkt ontvang hierover een commissie.

Walmart maaltijdboxen

In de Verenigde Staten kunnen klanten van Walmart vanaf nu online maaltijdboxen bestellen via de webshop van de giga-supermarkt. De klant heeft keuze uit 30 verschillende gerechten, die compleet met recept en ingrediƫnten worden aangeboden onder de de vlag van merknamen Takeout Kit en Home Chef. Walmart voerde de afgelopen tijd gesprekken met diverse aanbieders van maaltijdboxen om deze vervolgens online te kunnen verkopen. Voor elke verkochte maaltijdbox ontvangt de supermarkt een commissie.

Maaltijdboxen in de USA

Er zijn inmiddels diverse maaltijdboxaanbieders in Amerika actief en het bestellen van maaltijdboxen wordt steeds populairder. Naast het Europese HelloFresh, dat ook in Nederland actief is, heeft ook Amazon ambities om maaltijdboxen aan te bieden. De online gigant gaat daarvoor de samenwerking aan met Marley Spoon, eveneens een partij die ook in Nederland actief is. sloeg daartoe de handen ineen met Marley Spoon. De potentie van de Amerikaanse maaltijdbox-markt wordt geschat op ruim 2 miljard dollar. Door boxen van externe partners aan te bieden in haar webshop hoopt Walmart ervaring op te doen in deze opkomende markt.

Nederlandse maaltijdboxen

Naast de bekende diensten van Hello Fresh en Marley Spoon zijn er in Nederland meerdere partijen actief die complete pakketten met etenswaren en recepten aanbieden. JouwAanbieding verzamelt deze maaltijdboxen in een handig overzicht. Ook supermarkt Albert Heijn heeft een eigen maaltijdbox. Onder de naam Allerhande Box kun je wekelijks een doos voor 2 of 4 personen bestellen, gevuld met alle ingrediƫnten voor drie maaltijden. Voor de kerstdagen kun je een speciale Allerhande Kerstbox bestellen met alle benodigdheden en recepten voor een compleet kerstdiner. Je kan hier dit jaar ook een aanvullende wijnbox bij bestellen met vier wijnen die deze gerechten complementeren.

Geplaatst op 18 december 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jamie Oliver (49)Britse chef-kok, The Naked ChefJamie Oliver
  • Willem II van Oranje (1826 - 1850)Prins van OranjeWillem II van Oranje
  • Henry Kissinger (1923 - 2023)Amerikaanse diplomaat en politicus van joodse afkomst.Henry Kissinger
  Verleden vandaag
  • Opening Beurs van Berlage (1903)In Amsterdam wordt de Beurs van Berlage geopend door koningin Wilhelmina.Opening Beurs van Berlage
  • Ongeval Christopher Reeve (1995)Acteur Christopher Reeve, bekend door zijn rollen als Superman, valt van zijn paard en raakt daarbij verlamd.Ongeval Christopher Reeve
  Spreuk van de dag

  Wie 2 keer het wiel uitvindt, kan een fiets maken.

  Website van de dag
  Emerce.nl screenshot
  Emerce.nlAltijd op de hoogte van de laatste trends in marketing, media en e-business. Emerce is ook beschikbaar in papiervorm.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven