Blog

Allerhande maaltijdbox gaat out-of-the-box!

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 9/5/2018

9
mei

De Allerhande Box wordt door Albert Heijn op de schop genomen. Vanaf morgen kun je iedere week uit maar liefst 8 verschillende gerechten kiezen, waarvan 3 vegetarische opties. Je bent zelf vrij om 1 tot 5 gerechten te bestellen in 2- of 4-persoons varianten. Daarnaast worden de ingrediënten niet meer in een doos, maar in een handige zak aangeboden. De maaltijddienst gaat dus letterlijk out-of-the-box!

Eindeloos variëren

De Allerhande Box breidt het aanbod maaltijdboxen rigoureus uit en biedt nu nog meer keuze en gemak. Vanaf woensdag 9 mei kun je zelf kiezen uit een aanbod van 8 gerechten met verse ingrediënten, is het aantal gerechten iedere week zelf te bepalen én je kan zelfs per gerecht met het aantal personen variëren. Alle maaltijden zijn los te bestellen, 1 of gerechten is ook mogelijk. Daarnaast zitten de ingrediënten nu per maaltijd handzaam in één zak. Vanaf 3 gerechten per week wordt de Allerhande Box gratis bij je thuisbezorgd. Je hoeft ook geen verzendkosten te betalen als je de Allerhande Box via AH.nl samen met andere boodschappen bestelt.

Veranderingen

Alle veranderingen van de Allerhande maaltijdbox op een rij:

• Kies elke week uit 8 verse gerechten inclusief wekelijks 3 vegetarische opties; voor elk wat wils
• Kies per gerecht voor 2 of 4 personen
• Bestel nu voor 1 tot en met 5 dagen per week
• Alle ingrediënten handig per maaltijd in een zak

Meer diversiteit, verse ingrediënten

Marit van Egmond, Commercieel Directeur bij Albert Heijn, licht de uitbreiding van de Allerhande Box toe: "Wij willen onze klanten inspireren te koken. Er is voor iedereen en voor elke gelegenheid een keuze, alledaags of juist meer culinair. En tegelijkertijd bieden we meer gemak. Een grote diversiteit aan gerechten met verse ingrediënten die je naar keuze kunt ophalen of laten bezorgen. En als je even een week geen Allerhande Box wil bestellen zit je nergens aan vast."

Allerhande Maaltijdbox

Albert Heijn begon in 2015 met het aanbieden van de Allerhande Maaltijdbox. De supermarkt ging hiermee de concurrentie aan met andere maaltijdbox-aanbieders, zoals HelloFresh en Marley Spoon.

Geplaatst op 9 mei 2018

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Meat Loaf (1947 - 2022)Echte naam Marvin Lee Aday. Amerikaans acteur en zangerMeat Loaf
  • Dick Advocaat (76)Nederlands voetballer, voetbaltrainer en oud bondscoach Nederlands ElftalDick Advocaat
  • Avril Lavigne (39)Canadees popartiesteAvril Lavigne
  Verleden vandaag
  • Eerste passagierstrein (1825)In Engeland trekt een locomotief voor het eerst een passagierstrein vooruit. De machinist is George Stephenson.Eerste passagierstrein
  • Te water lating Queen Elisabeth (1938)De boot Queen Elisabeth wordt te water gelaten en gedoopt door Koningin Elisabeth. De boot heeft een rol in de WOII.Te water lating Queen Elisabeth
  Spreuk van de dag

  Ervaring is iets dat je hebt, kort nadat je het nodig had.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven