Blog

Albert Heijn introduceert Allerhande maaltijdbox

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 14/8/2015

14
aug

Supermarkt Albert Heijn gaat onder de naam Allerhande de strijd aan met de maaltijdboxen van o.a. HelloFresh. Het is voor klanten binnenkort mogelijk bij Albert Heijn wekelijks een box met genoeg boodschappen voor 3 maaltijden te bestellen. De Allerhande subscription service wordt daarnaast gratis thuisbezorgd.

De Allerhande box van Albert Heijn is een wekelijkse boodschappenbox met genoeg producten om 3 maaltijden mee te bereiden. De boodschappenbox is verkrijgbaar in een variant voor 2 of 4 personen en wordt via de website van Albert Heijn te bestellen. Het is ook mogelijk aanvullende boodschappen uit het assortiment van de supermarkt te bestellen. De gehele bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Met dit nieuwe initiatief gaat Albert Heijn de rechtstreekse concurrentie aan met Hello Fresh, een online subscription service die bezig is met een grote opmars in Nederland.

Albert Heijn boodschappenbox

Volgens Rutger Anema, hoofdredacteur van Allerhande, is men al een half jaar bezig met ontwikkeling van de maaltijdbox. "Toen speelden we voor het eerst met de gedachte dat de maaltijdbox ook iets voor Albert Heijn zou zijn", aldus Anema. In de Allerhande maaltijdbox vindt men wekelijks wisselende recepten en ingrediënten voor 3 maaltijden. De box is er in een 2- en 4-persoonsvariant en kosten respectievelijk €35 of €49 euro. De recepten zijn door het Allerhande food team van vijf koks ontwikkeld en uitgebreid getest zodat ze lekker zijn voor jong en oud. Met de box zet je binnen 30 minuten een lekkere en gevarieerde maaltijd op tafel.

Allerhande

Allerhande is het maandelijkse kookmagazine van Albert Heijn met daarin allerlei recepten, die ook via de website en app van Albert Heijn te bekijken zijn. Iedere maand worden er zo'n 2,2 miljoen Allerhande magazines door Nederland verspreid. Dagelijks raadplegen gemiddeld 100.000 bezoekers een recept in de online receptendatabase van Allerhande met daarin ruim 14.000 recepten.

Subscription services

Benieuwd naar welke online abonnementsdiensten ons land nog meer te bieden heeft? Naast boodschappen kun je bijvoorbeeld ook kiezen om maandelijks een bos bloemen, scheermesjes, speciaalbier of verzorgingsproducten te ontvangen! Op JouwAanbieding.nl/subscriptions vind je een overzicht van alle beschikbare voordeelboxen.

Geplaatst op 14 augustus 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Harry van Bommel (62)Nederlandse SP-politicusHarry van Bommel
  • Cas Jansen (47)Nederlandse acteurCas Jansen
  • Dennis Storm (39)Nederlandse tv-presentatorDennis Storm
  Verleden vandaag
  • Elke 4 jaar Olympische Spelen (1894)Het IOC, Internationaal Olympisch Comite, besluit vandaag om iedere 4 jaar Olympische Spelen te organiseren.Elke 4 jaar Olympische Spelen
  • 3 dagen tennis strijd (2010)Op Wimbledon komt een eind aan de langste tenniswedstrijd in de geschiedenis. Na 3 dagen verslaat Isner Mahut.3 dagen tennis strijd
  Spreuk van de dag

  Morgenstond heeft een kater in de mond.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven