Blog

Omzetstijging voor maaltijdboxen HelloFresh

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 14/8/2017

14
aug

De eerste 6 maanden van 2017 zijn voor maaltijdbox HelloFresh erg succesvol gebleken. Uit de omzetcijfers die HelloFresh vanochtend presenteerde blijkt dat de maaltijdboxen dienst haar omzet bijna heeft weten te verdubbelen ten opzichte van vorig jaar. Uit deze statistieken blijkt dat HelloFresh nog steeds hard groeit, ook al schrijft het bedrijf nog steeds rode cijfers.

Omzetstijging HelloFresh

HelloFresh, bekend van haar maaltijdboxen, heeft in de eerste helft van 2017 een omzetstijging van 49% weten te realiseren. De totale omzet staat nu op 435 miljoen euro. Wanneer je kijkt naar de netto cijfers draait het van oorsprong Duitse bedrijf nog steeds verlies, maar de omzet is dus gestegen met dubbele cijfers. HelloFresh investeert nog steeds veel in marketing. De kostenpost voor reclameuitingen voor HelloFresh maaltijdboxen is van januari tot en met juni 2017 dan ook flink gestegen. Eind juni 2017 ontving HelloFresh nog 60 miljoen euro aan leningen om het bedrijf naar de beurs te helpen. Of deze beursgang daadwerkelijk is gepland is niet bekend. Wel zijn er veel geruchten over een eventuele beursgang in het najaar van 2017.

Maaltijdboxen

HelloFresh.nl richt zich vanaf 2012 op het aanbieden van heerlijke maaltijdboxen. Het bedrijf biedt een lidmaatschap aan, waarmee je op een frequentie naar keuze een box ontvangt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Ga je op vakantie? Je abonnement tijdelijk stopzetten is geen probleem. Het bedrijf was een van de eerste partijen die aan de slag ging met subscription services, velen volgden vervolgens het voorbeeld van HelloFresh.

Geplaatst op 14 augustus 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Jamie Oliver (49)Britse chef-kok, The Naked ChefJamie Oliver
  • Willem II van Oranje (1826 - 1850)Prins van OranjeWillem II van Oranje
  • Henry Kissinger (1923 - 2023)Amerikaanse diplomaat en politicus van joodse afkomst.Henry Kissinger
  Verleden vandaag
  • Opening Beurs van Berlage (1903)In Amsterdam wordt de Beurs van Berlage geopend door koningin Wilhelmina.Opening Beurs van Berlage
  • Ongeval Christopher Reeve (1995)Acteur Christopher Reeve, bekend door zijn rollen als Superman, valt van zijn paard en raakt daarbij verlamd.Ongeval Christopher Reeve
  Spreuk van de dag

  Wie 2 keer het wiel uitvindt, kan een fiets maken.

  Website van de dag
  Emerce.nl screenshot
  Emerce.nlAltijd op de hoogte van de laatste trends in marketing, media en e-business. Emerce is ook beschikbaar in papiervorm.Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven