Blog

HelloFresh ontvangt 60 miljoen euro aan leningen

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Subscription services
Geplaatst op: 26/6/2017

26
jun

Maaltijdbox subscription service HelloFresh heeft 60 miljoen aan leningen ontvangen van enkele grote banken. Deutsche Bank, JP Morgan, BNP Paribas en Rabobank hebben allen miljoenen aan krediet beschikbaar gesteld aan het van oorsprong Duitse bedrijf. Deze financiële impuls voor HelloFresh voedt de geruchten over een eventuele 2e poging om de leverancier van maaltijdboxen naar de beurs te krijgen. In 2015 stond al eerder een beursgang van HelloFresh gepland, maar dit liep toentertijd mis.

Leningen van banken

Gaat HelloFresh nog een poging wagen om het bedrijf beursgenoteerd te krijgen? Na een mislukte beursgang in de zomer van 2015 gaan momenteel geruchten dat de aanbieder van maaltijdboxen alsnog naar de beurs wil. Nu bekend is geworden dat HelloFresh 60 miljoen euro aan leningen heeft ontvangen van meerdere grote banken lijkt het erop dat het bedrijf toch opnieuw een beursgang. Het succes van de beursgang van concurrent Blue Apron en maaltijdbezorgservice Delivery Hero zal volgens bronnen voor HelloFresh doorslaggevend zijn in de beslissing om alsnog voor een beursnotering te gaan. Deze bedrijven hebben hun zogenaamde IPO (Initial Public Offering) voor de komende weken op de planning staan.

Hellofresh.nl

In Nederland richt Hellofresh richt zich vanaf 2012 op het aanbieden van heerlijke maaltijdboxen. Het bedrijf biedt een lidmaatschap aan waarmee je op een frequentie naar keuze een box ontvangt boordevol boodschappen voor 3 of 5 gezonde maaltijden. Het lidmaatschap is flexibel: via je eigen account kun je eenvoudig je bestellingen beheren. Ga je op vakantie? Je abonnement tijdelijk stopzetten is geen probleem. Het bedrijf was een van de eerste partijen die aan de slag ging met subscription services, velen volgden vervolgens het voorbeeld van HelloFresh.

Geplaatst op 26 juni 2017

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Kelly Pfaff (47)Vlaamse presentatrice, model en zangeresKelly Pfaff
  • Lenny Kravitz (60)Amerikaanse zangerLenny Kravitz
  • Erica Terpstra (81)Voormalig Nederlands zwemster, politicaErica Terpstra
  Verleden vandaag
  • Huwelijk Michael Jackson (1994)De wereldberoemde Michael Jackson trouwt met Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis Presley.Huwelijk Michael Jackson
  • Aanname Europese vlag (1986)De Europese vlag wordt geaccepteerd door de Europese Unie; een blauwe vlag met daarop 12 gele sterren in een cirkel.Aanname Europese vlag
  Spreuk van de dag

  Als je spreekt moeten je woorden beter zijn dan je zwijgen.

  Website van de dag
  SoundCloud.com screenshot
  SoundCloud.comNeem je eigen tracks op en deel ze eenvoudig met je vrienden of zoek de muziek van je favoriete artiesten op!Bezoek website

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven