Blog

Bambooti MacBook covers van hout

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Esmee
Categorie: Crowdfunding
Geplaatst op: 4/2/2016

4
feb

Bambooti is een Kickstarter-campagne begonnen om geld in te zamelen voor de productie van hun houten MacBook covers. De covers zijn handgemaakt van echt hout en geven je MacBook een hele natuurlijke en nieuwe uitstraling.

Bambooti is een bedrijf dat is begonnen met het maken van op-plak-covers voor de MacBook. De covers zijn niet zomaar een sticker die je op je MacBook kan plakken. Het zijn coverstickers gemaakt van echt hout. Bambooti werkt met 5 verschillende natuurproducten om de mooiste designs te maken. De houtsoorten die ze gebruiken zijn mahonie, bamboe, walnoot, kersen of zwart essenhout. Het resultaat is verbluffend omdat je een geheel andere uitstalling geeft aan je MacBook en je daarmee onderscheidt van anderen.

Cover

De covers van Bambooti zijn met grote precisie voor een groot deel handgemaakt. Het resultaat is dan ook een cover van slechts 0,7 mm dik en een gewicht van 60 gram. In het ontwerp is uiteraard gedacht aan de subtiele afgeronde hoeken en randen van je MacBook, de Bambooti volgt het design naadloos door aangebrachte insneden aan de randen. Daarnaast is de plak-laag erg sterk waardoor de cover altijd goed blijft zitten. Wanneer je een andere cover wil of gewoon het oude design wil zien kan je de cover zonder problemen verwijderen van je MacBook. Het voordeel van Bambooti is dat er ook geen plakresten achter blijven en je MacBook altijd mooi blijft.

Personaliseren

Om je verder te kunnen onderscheiden met deze leuke houten covers, kan je de cover ook nog personaliseren. Je kan het design geheel naar je eigen stijl ontwerpen en veranderen. Hierdoor creëer je echt jouw eigen MacBook met behulp van Bambooti. Om dit te kunnen hoef je alleen je design via de mail naar Bambooti op te sturen.

Kickstarter

Bambooti heeft het project voor de houten covers online gezet via Kickstarter. Hun goal was om €1000 euro in te zamelen voor de productie van de covers. In slechts 2 dagen hebben ze hun goal bereikt en zijn ze klaar om de productie van de covers in gang te zetten. De campagne loopt nog 19 dagen! Binnen deze tijd kan iedereen het project nog steunen via Kicktarter.

Geplaatst op 4 februari 2016

Delen via:

Esmee

Over Esmee

Esmeé versterkt het team van JouwAanbieding als stagiaire Marketing & Communicatie. Met haar creatieve hersenspinsels en gevoel voor taal bedenkt ze de leukste ideeën ter promotie van JouwAanbieding.nl. Daarnaast houdt ze met een scherp en kritisch oog alle dagaanbiedingen in de gaten.

« Terug naar het berichtenoverzicht

  Om te reageren moet je eerst inloggen

  Email*

  Wachtwoord*

  Blog je mee?

  Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

  Bericht insturen

  Nieuws melden

  Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

  Nieuws melden

  JouwAanbieding blog

  JouwAanbieding blog

  Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

  Voor ieder wat wils!

  Voor ieder wat wils!

  Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

  Vandaag

  Jarig vandaag
  • Lucia Rijker (54)Nederlandse boksster en filmactriceLucia Rijker
  • Alberto Contador (39)Spaanse wielrennerAlberto Contador
  • Richard Krajicek (50)Voormalige proftennisser. Won in 1996 Wimbledon.Richard Krajicek
  Verleden vandaag
  • Top 4000 op Radio 10 Gold (2005)De langste populariteitshitlijst ooit begon op deze dag met uitzenden. De marathon uitzending zou duren tot 24 december.Top 4000 op Radio 10 Gold
  • Aantreden regering na langste formatie (2011)In België treedt regering-Di Rupo aan, na een formatie van 541 dagen. Hiervoor kreeg België een Guinnes Book of Records vermelding.Aantreden regering na langste formatie
  Spreuk van de dag

  Als je naar het verleden kijkt, sta je met je rug naar de toekomst.

  Nieuwsbrief

  Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

  • Mis geen aanbieding meer!
  • Al het voordeel in je mailbox
  • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
  • Eenvoudig in- en uitschrijven
  • Ontvang exclusieve deals

  Alle deals in 1 nieuwsbrief!

  Inschrijven