Blog

inkbox: tattoo's waar je geen spijt van krijgt

« Terug naar het berichtenoverzicht

Door: Evelien
Categorie: Crowdfunding
Geplaatst op: 7/8/2015

7
aug

Het team van inkbox houdt van design, van kunst én van tatoeages. Ze durven het alleen nog niet aan om voor een permanente inkt creatie te gaan. En om nou met een duidelijk neppe tattoeage rond te lopen vonden ze ook maar een gek idee. Zo is inkbox geboren! Coole neptatoeages die niet van echt te onderscheiden zijn en die slechts 2 weken blijven zitten. Daar krijg je geen spijt van!

100% organisch

De inkbox is een tijdelijke tatoeage die je zelf binnen 10 minuten kan zetten. Je kan kiezen uit meer dan 300 verschillende designs in 7 verschillende afmetingen. De inkbox bestaat uit 4 lagen en geeft 100% organische inkt op basis van fruit af wanneer je het nat maakt. Na 10 minuten kun je de stencil van je huid halen en binnen 12-24 uur is je nieuwe tatoeage zichtbaar! Je huid verkleurt en reageert op de natuurlijke inkt waardoor de neptatoeage niet op je huid zit, maar er echt in. Net echt dus!

Twijfelaars

Aangezien de inkbox tatoeages slechts 2 weken blijven zitten, is het een ideale manier om de tatoeage die je altijd al hebt willen laten zetten eens uit te testen. Het is namelijk ook mogelijk je eigen creatie via de website van inkbox te laten ontwerpen. Hier moet je wel een meerprijs voor betalen. Daarnaast is zetten van een inkbox tattoo volledig pijnloos. Perfect voor mensen met een lage pijngrens of een angst voor naalden!

Kickstarter

Inkbox lanceerde begin deze maand een crowdfunding campagne op de website Kickstarter.com. Het doel was om binnen een korte periode een bedrag van $20.000 Canadese dollar op te halen. Binnen zeer korte termijn werd deze grens overschreden en verspreidde het nieuws van Inkbox zich snel over het internet. De teller staat momenteel op ruim $105.000 met nog 20 dagen te gaan!

Geplaatst op 7 augustus 2015

Delen via:

Evelien

Over Evelien

Deze duizendpoot houdt JouwAanbieding.nl nauwlettend in de gaten zodat alle content dag in dag uit netjes wordt gepresenteerd. Heb je een vraag voor onze klantenservice? Evelien staat altijd klaar om je te helpen. Met haar allesziende oog speurt zij iedere kortingsactie of online verkoop razendsnel op.

« Terug naar het berichtenoverzicht

    Om te reageren moet je eerst inloggen

    Email*

    Wachtwoord*

    Blog je mee?

    Ben jij enthousiast over JouwAanbieding en vind je 't leuk om te schrijven? Klim in de pen en schrijf mee op het blog van JouwAanbieding. Vertel ons jouw motivatie en wie weet lezen we binnenkort hier wel jouw berichten!

    Bericht insturen

    Nieuws melden

    Heb je een tip voor onze redactie? Een nieuwtje of een onderwerp dat zeker niet mag ontbreken op het JouwAanbieding-blog? Stel ons op de hoogte, en we gaan er mee aan de slag!

    Nieuws melden

    JouwAanbieding blog

    JouwAanbieding blog

    Op het JouwAanbieding blog lees je dagelijks interessante berichten over aanbiedingen, kortingen, besparen, lifestyle, evenementen en meer. De berichten komen rechtstreeks van de redactie! Blijf daarnaast op de hoogte van al het JouwAanbieding nieuws, winacties en andere ontwikkelingen.

    Voor ieder wat wils!

    Voor ieder wat wils!

    Diverse artikelen over aanbiedingen, besparen, kortingen, evenementen, lifestyle, gadgets, tech, reizen, sport en meer: op het JouwAanbieding blog lees je zeer uiteenlopende berichten over van alles en nog wat! Check de blogberichten per categorie om de voor jou meest interessante posts in een paar klikken te vinden.

    Vandaag

    Jarig vandaag
    • Yolanthe Cabau (39)Nederlandse actrice en tv-presentatriceYolanthe Cabau
    • Bruce Willis (69)Amerikaanse acteurBruce Willis
    • Tommy Cooper (1921 - 1984)Brits komiek en illusionistTommy Cooper
    Verleden vandaag
    • Irakoorlog (2003)Begin van de oorlog in Irak.Irakoorlog
    • Opening van de Sydney Harbour Bridge (1932)Opening van de Sydney Harbour BridgeOpening van de Sydney Harbour Bridge
    Spreuk van de dag

    Vroeger was ik een twijfelaar, nu ben ik daar niet meer zo zeker van.

    Nieuwsbrief

    Word lid van JouwAanbieding en profiteer van de vele voordelen:

    • Mis geen aanbieding meer!
    • Al het voordeel in je mailbox
    • Bepaal zelf dag(en) tijdstip
    • Eenvoudig in- en uitschrijven
    • Ontvang exclusieve deals

    Alle deals in 1 nieuwsbrief!

    Inschrijven